Menu
Bloggeriet

I dag for 10 år siden #7

Hygge, ‘Operation Påskeglad’ og hagl, prægede den 18. marts for 10 år side, som var en søndag. Hele weekenden havde stået i selskablighedens tegn. Søren og jeg havde været i Sjælland og Christian, som dengang var 13 år, havde været inde hos mine forældre for at blive passet og hygget om. Det havde været en dejlig weekend, men jeg var en kende brugt og kunne godt have ønsket mig en forlængelse af weekenden, men mandagsfri. Det var også i 2007 at jeg for første gang deltog i ‘Operation Påskeglad’ En hyggeligt blog påske leg. ‘Operation Påskeglad’, blev oprindelig startet af Liselotte, men i 2007 overtog Prelsborg (som vist ikke længere er en aktiv blogger) hele koordinationsarbejdet. Det var en rigtig sjov påskeleg, hvor man anonymt sendte en lille påskegave til den person man fik at vide af koordinatoren man skulle sende til. En anden deltager, som også var anonym, sendt så en gave til mig. Hvad jeg fik det år, husker jeg ikke, men jeg husker det som en rigtig hyggelig leg der løb over en lille årrække i blogland.

Her er hvad jeg skrev dengang:

 

Hjemme igen 18. MARTS 2007

Så er vi alle igen samlet herhjemme, efter at være spredt for alle vinde, i denne weekenden. Søren og jeg har haft en dejlig og hyggelig weekend på sjælland. Christian har nydt weekenden, med forkælelser, inde hos mine forældre. Lige nu sidder jeg og slapper af, og ville ønske, at jeg havde taget en feriedag i morgen, det det ville have været godt, da jeg er en smule brugt.

Her er hvad jeg skrev dengang:

 

Vasketøj og hagl 18. MARTS 2007

Det er dog utroligt hvad der kan bruges af tøj på en weekend, hvor vi alle ikke lige er hjemme, men jeg er nået i bund. Den sidste maskiner er i tørretumbleren.  Det er godt jeg ikke havde planlagt at tøjet skulle hænge ude på tørresnoren, for her hagler lige nu ret så meget. hagl.jpg

Her er hvad jeg skrev dengang:

 

Påskeæg 18. MARTS 2007

Sad og spiste påskeæg og læste om ”Operation Påskeglad”. Jeg har ikke før været med, men det lyder spændende så jeg tilmeldte mig, og jeg glæder mig.  Du kan også tilmelde dig, ved at klikke her (linket virker ikke i dag 2017). easter.jpg
Du kan se indlæggene her, her og her.

2 kommentar

 • Karin
  18. marts 2017 at 07:57

  I år ligger påsken 4 uger senere, og om 20 dage fra nu er der kun lige et par timers arbejde før vi kan tage hul på en god lang påskeferie. Håber vi der slipper for isslag, hagl, sne 🙂
  Der var flere gode tiltag på bloggen dengang, var ikke selv så aktiv omkring dette. Masser af dejlige minder fra dengang.
  Påsken kan godt være for aktiv nogle gange, det føles den er så lang, og kalenderen kan blive for tæt skrevet. I dag ved jeg der skal være luft mellem aftalerne, og sådan bliver min påske også i 2017.

  Reply
  • Catarina
   18. marts 2017 at 08:35

   Jeg tro faktisk påsken var lidt længere hende, men Påskeglad, startede vist op et par uger forude. Der var mange tiltag dengang, de findes slet ikke i dag og jeg tror det hænger sammen med at der nu er endu flere sociale medier som “folk” skal forholde sig til og mange vil gerne det hele, men når kun det halve pga. nettop de sociale medier.
   Ja, der e rikke længe til påskeferien og her glæder vi os til roen vi kommer til at finde sammen på de små veje i Europa 🙂

   Reply

Skriv en kommentar