Menu
Livet

Lørdags slaphed

Udenfor hylder vinden om kap med regnen som tid tider pisker mod ruderne som en anden slædekusk svinger pisken over sit hundespand. Jeg er lidt slap i kroppen i dag, for fredagens udfordring har sat sine spor i kroppen så jeg i dag har “glæde” af nye ømme muskler, som jeg ikke troede eksisterede i min krop. Måske det er i dag, jeg skal tage en helt almindelig afslappet lørdag og ikke tage på lange gåture, men i stedet nyde yngste sønnens ( som ankom sent med toget fra Aalborg i aften) og mandens selskab.

Morgenmaden er lige overstået og nu sidder vi og snakker om både det ene og det andet. Vi kommer langt omkring og jeg elsker t høre vores drenges meninger og holdninger.

8 kommentar

 • Celena
  18. marts 2017 at 15:59

  Enjoy your relaxing Saturday! Sometimes we need to slow down and appreciate what we have 🙂 xox

  Reply
  • Catarina
   19. marts 2017 at 17:57

   Thanks a lot Celena, we had a rely nice and relaxing weekend 😀

   Reply
 • Celena
  18. marts 2017 at 16:00

  Wow! I was allowed to comment again! I guess your blog likes Canadians again 😉

  Reply
  • Catarina
   19. marts 2017 at 17:57

   Yeaaaaa 😀

   Reply
 • Ingrid
  18. marts 2017 at 20:55

  Å få sine barn på besøk er det beste som finnes. Da er det bare å sleppe det man har i hendene og nyte deres selskap. God helg.

  Reply
  • Catarina
   19. marts 2017 at 17:58

   Det er det nemlig Ingrig og vi nyder når de har tid til at kikke forbi og tilbringe weekenden sammen med os 😀

   Reply
 • Karin
  19. marts 2017 at 07:19

  Det er vidunderligt at have besøg af børnene, lytte, være i dialog, hører hvad der rør sig og hvad de tænker omkring det der sker her og der.
  Du har lov til at pleje de ømme muskler der blev “tæsket igennem” fredag, jeg ved dog ikke, men jeg har det ofte værre på 2 dagen, så ved ikke om du kravlede ud af sengen her til morgen?
  I dag lover de sne/slud og regn frem til midt eftermiddag her, spændende hvordan det udvikler sig, for her er da tørvejr, og noget blåt var synligt på himlen omkring kl. 6.15, men nu er det gråt i gråt.
  God søndag.

  Reply
  • Catarina
   19. marts 2017 at 18:00

   Det er det nemlig Karin og der er så meget at fortælle og så mange tanker og vi sluger dem og nyder at høre dem fortælle og det ene og det andet. 🙂
   Jeg er faktisk mest øm 1 dag efter, måske jeg er ved at være vand til “smerten” at jeg ikke længere lægger mærke til den 😀
   Her blev det til en smule slud, men ikke noget der lagde sig, ellers har det bare regnet og regnet hele dagen – meget lidt klædeligt for marts 😉
   Ha’ en god aften.

   Reply

Skriv en kommentar