Menu
Livet

Weekend med sønnike

Hvor har vi bare haft en hyggelig og afslappet weekend med yngste sønnen. Han ankom med toget lidt i 9 fredag aften, lidt senere end han plejer, men han var ikke færdig på universitetet så han kunne nå et tog- eller for den sags skyld, en bus før. Men aftenen var stadig ung og efter han havde fået lidt aftensmad, sad vi længe og småsludrede, inden vi gik til køjs.

Lørdag, sidst på eftermiddagen havde han en aftale med mormor og morfar så der kørte han ind – han skal jo fordele sin gunst – da han kom retur, stor den på snak, filmhygge og lidt guf.

I dag, nåede han lige at stå op inden jeg kørte til spinning. Mens jeg var til spinning bagte Søren en stor portion pirogger med spinat og lækker skinke, nok til at sønnike kunne en stor pose med hjem. Jeg bagte til gengæld mine choko-rug med tranebær, så snart jeg havde været i bad, da han de sidste par dage havde smagt- og godkendt dem. Og selvfølgelig skulle han også have nogle med hjem af, så de unge mennesker har lidt at hygge sig med de næste dage.

Kl. 16 i dag tog han bussen mod nord. Det er faktisk lidt tankevækkende at han i fredags tog toget herned og gav 269, – for den billet, i dag tog han den direkte bus retur til Aalborg, hvor han endda havde bestilt en plads med ekstra benplads, den kostede kun 119, – og det tager ikke mere end 20 minutter ekstra at komme hjem med bussen, end med toget. Og selv bussen holder ved banegården i Aalborg, kun et kvarters gang fra deres lejlighed. Så om en times tid, er han atter hjemme og klar til endnu en uge med forelæsninger og projekt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Karin Abildhauge
  19. marts 2017 at 18:25

  Vidunderlig weekend, det er så skønt at have besøg af børnene, eller bare den ene 😘
  Det er rart at få lækkerier med hjem, SU budgettet er jo ikke så højt. At han så kunne komme med bussen hjem, hjalp jo lid mere.
  Håber du/i er klar til hverdagen der banker på. Det er jeg næsten 😉

  Reply
  • Catarina
   21. marts 2017 at 17:36

   Vi hyggede os virkelig og specielt fordi han var alene hernede. Ikke fordi det ikke er hyggeligt når kæresten, som er super sød er med, men vi får en anderledes snak når det bare er ham.
   Og ja, lidt til at spæde til SU budgettet er altid godt.

   Reply
 • Celena
  19. marts 2017 at 22:47

  I am sure that it is as cosy for him to come home to you as it is for you to welcome him. Happy week ahead xox

  Reply
  • Catarina
   21. marts 2017 at 17:37

   We had a lovely time and he enjoyed to be spoiled 😉

   Reply
 • Ingrid
  19. marts 2017 at 23:28

  Heldige deg som har hatt sønnen hjemme en hel weekend. Det hørtes så kjekt ut. Ingenting er som å ha barna på besøk.

  Reply
  • Catarina
   21. marts 2017 at 17:49

   Det er så skønt at tilbringe en hel weekend med ens børn. Man når så mange dejlige snakke hvor vi også når dybere end end ved de små besøg. 😀

   Reply
 • Aargang73
  21. marts 2017 at 12:37

  Det lyder da simpelhen så skønt med en hel weekend sammen med sønnike. Jeg glæder mig lidt til at min den ældste flytter hjemmefra så at han kan komme og besøge os – lige nu er han aldrig hjemme alligevel 😉

  Reply
  • Catarina
   21. marts 2017 at 17:50

   Det er simpelthen så fantastisk og vi bare det at vi har så meget tid, betyder også at vi får nogle dejlige lange snakke om at der der rør sig his de unge og alle deres tanker om det ene og det andet. 😀
   Nyd tiden du har børnene derhjemme, for det går alt for stærkt og pludselig har de deres eget liv, væk fra os.

   Reply

Skriv en kommentar