Menu
Livet

Er det allerede fredag?

Altså hvor bliver dagene dog af? Jeg synes ikke mere end det lige var mandag og nu er det allerede fredag. Og hvilken skøn fredag det ser ud til at blive. Allerede nu hvor klokken ikke er ret meget, viser solen sig allerede fra sin smukkeste side og jeg kan se på min vejr-app, at det bare fortsætter sådan resten af dagen og tilmed også i weekenden. Skønt!

4 kommentar

 • Karin
  24. marts 2017 at 08:49

  Tiden flyver afsted. Min far mente det skyldes godt selskab eller en positiv livsindstilling der var med til tiden ikke gik i stå. At være åben for det der sker. Nyder at have fået de vise ord med mig i livet. 🌹❤
  Ønsker dig en god fredag og en solrig weekend.

  Reply
  • Catarina
   25. marts 2017 at 11:13

   Jeg tror helt klart at din far havde ret, for jeg mener selv at jeg hører til kategorien af positive mennesker og selvom jeg ikke er i noget specielt selskab, andet end mit eget og Sørens, så er det for mig rigtig godt og jeg elsker alt den snak og også stilhed, vi kan have sammen 😀

   Reply
 • Ingrid
  24. marts 2017 at 20:50

  Helt enig. Jeg skjønner ikke at tiden går så uendelig fort og dess eldre jeg blir, dess fortere. 24.mars allerede. Hvor ble den måneden av? Nyt i alle fall helgen og la tiden gå litt langsomt. Beste hilsen Ingrid

  Reply
  • Catarina
   25. marts 2017 at 11:15

   Du har helt ret Ingrid, de går stærkere og stærkere med alderen, og det til trods for at jeg prioritere ikke at have en fyldt kalender 😀
   Tak for din hilsen og rigtig god weekend til dig 😀

   Reply

Skriv en kommentar