God fordeling og en duft af forår

25. marts 2017

Morgnerne starter for det meste tidligere her om foråret og sommeren og det vil sige sådan omkring 5:30 eller 6:00. Vi elsker at have tid og se lyset blive mere og mere. I dag var ingen undtagelse. Da morgenhyggen med kaffe, snak og avislæsning var ved at være til ende, kørte Søren ud for at handle, både til os selv, men også lidt for mine forældre. Jeg derimod, kastede mig over sengetøjet og ikke mindst, rengøring af hele hytten, alt imens 70’er dansemusikken strømmede ud af højtalerene.

To minutter efter jeg havde ryddet det sidste af alle rengøringsremedierne af vejen, kørte Søren ind i indkørslen. Godt timet. Alle de praktiske ting er nu overstået og resten af weekenden står til fri afbenyttelse. Skønt!

I aften skal vi krybe til køjs i sengetøj som dufter af den forårsbrise som kølige og lidt for kraftigt kildre i kroppen, så snart jeg er udenfor. Men jeg elsker den duft og det er lige før jeg glæder mig til at skulle i seng.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Karin 25. marts 2017 at 11:02

  Det er vidunderligt med sengetøj der har været udenfor til tørre.
  Jeg glæder mig til de dage i påsken hvor jeg kan få lidt hjælp til de tunge ting til livet udendørs. Så jeg kan begynde at få skabt udelivet hos mig, blandt andet et tørrestativ, et af dem med slås op som en paraply 😉 – Skal have hjælp, kan godt købe det, men slæbe hjem på cykel, eller løfte det alene til en lånebil, hm, samtidig skal den jo også placeres, graves ned etc. må vente på hjælpen.
  Ønsker jer begge en dejlig weekend

  • Reply Catarina 25. marts 2017 at 11:40

   Jeg elsker mit paraplystativ, for der kan hænge rigtig meget vasketøj på den og når det ikke bruges, optager det minimal med plads. Og så vinteren sætter ind, ryger det i kelderen.
   Håber du får lidt hjælp med at “montere det”, inden længe. Vi var heldige at der allerede var en “fod” til det da vi flyttede ind, så jeg har kun haft to stativer i de nu snart 13 år vi har boet her 🙂

 • Reply Celena 25. marts 2017 at 11:58

  We had another blizzard yesterday so no spring for us… not even close 🙁

  Enjoy your bedding xox

  • Reply Catarina 25. marts 2017 at 14:39

   Ohhh no – I rely feel for you – I’ll send you some spring ok 😀

  Skriv en kommentar