Menu
Bloggeriet

I dag for 10 år siden #8

Bazar Fyn er en af Skandinaviens største indendørs basar. Den er ligger centralt i Skibhuskvarteret i Odense i en af Thrige tidligere produktionshaller. Bazar Fyn åbnede i 2007 og efter åbningen, skulle vi selvfølgelig til Odense for at aflægge den et besøg. Vi besøger stadig Bazar Fyn, men ikke mere end er par gange om året, da vi efterhånden også kan finde mange af specialiteterne i vores lokale indkøbs faciliteter.

Her er hvad jeg skrev dengang:

 

Bazar Fyn 25. MARTS 2007

Nu har vi læst og hørt så meget om den, så vi med egne øjne var nød til at besigtige den. Så her til formiddag kørte vi til Odense. Bazaren ligger i fabrikshaller på det tidligere Thrige Titan midt i Odense. Den er Nordeuropas største indendørs bazar. bazar-fyn.jpg Bazar Fyn har næsten 70 boder, som er indrette i små gader i de gamle fabrikshaller. Bagere, slagtere, købmænd, tøjbutikker og en frisør, som Christian gerne ville prøve. Resultatet var lige som han ville have det, moren var dog ikke helt tilfreds. Det var dog ikke frisørens skyld, men nærmere den frisure sønnike valgte, som jeg ikke er helt tilfreds med. bazar-fyn1.jpg Alle restauranterne befinder sig i midten, med almindelige forretninger på den ene side og frugt og grønt på den anden. Vi valgte at spise frokost på den græske restaurant. Christian fik lam og Søren og jeg valget oksekød, til alle retterne var tilbehøret tzatziki, salat og græske kartofler. bazar-fyn2.jpg Jeg fik kun taget et par enkelte billeder, for det er, overraskende nok, forbudt at fotografere derinde.
— Du kan se indlægget her og de kommentarer det afstedførte.

4 kommentar

 • Per Teilmann
  25. marts 2017 at 08:44

  og så er der en glimrende indisk restaurant 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. marts 2017 at 11:15

   Ja også den Per 😀

   Reply
 • Karin
  25. marts 2017 at 09:38

  Jeg har besøgt Bazar Fyn et par gange.
  Her i byen forsøgte de sig også med en miniture udgave, der måtte kun være en frugt og grøn, en med tøj, en med …., Desværre er det ikke blevet en succes, men de små frugt og grønt butikker, med konserves etc. er poppet op rundt i Gågaden etc., og her har vi så muligheden for at købe det, vi ikke kan finde i de større fødevarekæder. Dog har den Spar der ligger i det område jeg boede før et meget stort sortiment, men skal de nå hele befolkningen i det område, kræver det også et velassorteret sortiment.
  Det med at fotografere har det ændret sig, eller?
  God lørdag til dig

  Reply
  • Catarina
   25. marts 2017 at 11:38

   Jeg tror at man virkelig skal have en stort kundegrundlag for at sådan en basar kan løbe rundt og jeg kan også se på den her i Odense, at rigtig mange af de mennesker der nettop besøger den er af ande etnisk herkomst, men jeg synes det er hyggeligt at komme der engang imellem og specielt deres slagtere har nogle lidt andreledes udskæringer. 😀
   Nej, man må stadig ikke fotografere dernede. Underligt.

   Reply

Skriv en kommentar