Menu
Skallebølle 2004-2021

Tre dejlige timer i haven

Det så ikke lige ud til, at det skulle blive en smuk og solrig dag da jeg vågnede i morges. Men lige over middag, begyndte solen at brænde skyerne- og disen væk og da jeg fik fri, var det det smukkeste vejr. Jeg havde satset på at det blev smukt, men man ved jo aldrig.

I går havde jeg smidt lidt storskrald i bilen og kørte derfor i bil på job i dag, for jeg ville runde genbrugsstationen og Fakta, inden jeg tog hjem.

Vel hjemme, hoppede jeg i havetøjet og kastede mig over baghavens bede. De fleste bede er nu fine og fri for ukrudt og jorden løsnet godt. Staudebedet, skal jeg dog lige igennem en enkelt gang mere, men det må blive senere i på ugen, ligesom forhaves stenbed må vente et par dage. Men det hører til småtingsafdelingen.

Det er helt vildt som alting pipler op nu og alle buske, træer har mange saftige knopper, som kan springe ud hvornår det skal være. Jeg har sågar allerede de første blomstrende tulipaner og inden længe står de mange andre tulipaner sikker også og blomstre smukt, så jeg dagligt kan tage buketter ind. Det er en vidunderlig tid vi har lige nu.

Mens jeg gik i haven, fik jeg igen kikket lidt på det sted, jeg mener mine højbede skal placeres, de højbede jeg fik i fødselsdagsgave (gavekort) i september. Jeg tror det bliver godt og jeg glæder mig til at få dem på plads og ikke mindst, fyldt meget massere af god jord og dejlige grøntsager.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Aargang73
  27. marts 2017 at 21:06

  Det lyder som et par dejlige og effektive 3 timer i haven – dine bed er da allerede tiptop! Vejret var det samme her, blev lidt skuffet da jeg stod op til total tåge. Men det gav slip og endte med at blive den skønneste dag med fuld sol og 18 grader i solen.

  Reply
  • Catarina
   29. marts 2017 at 16:13

   Det er bare så dejligt at der nu er vejr til at man kan tilbringe mange timer udenfor, uden at skulle pakkes alt for meget ind og når jeg så samtidig elsker at gå og nusse derude, så er det jo bare bonus 😀

   Reply
 • Karin
  28. marts 2017 at 06:59

  Jeg er vild med din have, og nyder hvert et billede, både det synlige og det billede du giver med ord.
  Jeg opdagede der var tilbud på haveredskaber i Rema1000, billigere end dem hos Netto, nu mangler jeg lige et lift, for det var jo ikke da jeg lånte bilen tilbudet var. Jeg har jo ingenting. Er så heldig at naboen vil slå græs hos mig indtil jeg får ændret med fliser og højbede.

  Reply
  • Catarina
   29. marts 2017 at 16:14

   Ja, det så jeg også og de ser ud til at være af en helt fint kvalitet. Jeg lurer lidt på kosten, jeg trot nemlig godt vi kunne bruge en ny 😀
   Dejligt med sådan en hjælpsom nabo – det er altså guld værd.

   Reply
 • Celena
  29. marts 2017 at 13:53

  Looks beautiful! Enjoy for me too, please. We are not quite there yet 😉

  Reply
  • Catarina
   29. marts 2017 at 16:14

   I will Celena 😀

   Reply

Skriv en kommentar