Den gule rute

23. maj 2017

Jeg ynder jo at gå til og fra arbejde. Jeg har jo ikke særligt lang og det er godt for både det ene og andet at gå. Der er dog enkelte dage hvor jeg tager bilen, det har dog ikke noget med dårligt vejr at gøre, men mere det faktum at jeg efter arbejdsdagens ophør har en aller anden for, for aftale, eller skal have handlet ind. I denne uge har jeg lagt mærke til, at min lille rute faktisk er ret så gul.

~De gule rapsmarker som vi nærmest er rammet ind med herude

~En lille mark med masser af gule mælkebøtter

~Guldregn på et hjørne

~Det lille hyggelige gule bondehus som ikke ligger mere end 500 m hjemmefra

I løbet af eftermiddagen trak skyerne sammen omkring os, ligesom den lumre luft krøb klam og klistret ind af de åbenstående vinduer på kontoret. De mørke skyer så truende ud og jeg var ikke sikker på, at jeg ikke ville kunne nå hjem i tørvejr. Det gjorde jeg heller ikke, men det var ikke meget jeg våd jeg blev af de få dråber der faldt fra himlen. Til gengæld, kom der en smule mere efter jeg var kommet hjem, men slet ikke så meget som skyerne umiddelbart kunne se ud til, at kunne afgive.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Celena 24. maj 2017 at 12:05

  What a lovely walk! Much better to have yellow than white 😉

  • Reply Catarina 24. maj 2017 at 22:22

   I lust love my route to and from work 😀

 • Reply Karin 25. maj 2017 at 10:12

  Nogle fantastiske dejlige billeder, farverne og glæderne ved maj kommer virkelig frem her.
  Den regn der kom tirsdag/onsdag var vi heldige at slippe for, dog ikke nordvesten vinden, den føles kold, da skal det være meget vindstille, og temp. høj før jeg føler mig godt tilpas, der er et eller andet ved den vindretning og mig 😉
  Nu er der taget hul på en lidt længere weekend, hele 2 dage ekstra – og her skinner solen så smukt.

  • Reply Catarina 25. maj 2017 at 16:32

   Jeg elsker området vi her bor i også selvom det ikke er det aller mest idylliske, når man tager hele Fyn under ét, men det er med at finde skønheden og “brugbarheden” i det man har uden foran sin dør og her synes jeg at jeg gør det til næsten UG.
   Jeg er heller ikke glad for vinden, men det ved du jo – men sådan en svag bruse, er dejlig og når det er varmt, befriende.
   Det er bestemt dejligt med de ekstra dage og det med dagene er jo på retur – Pinsen er den næste, og dermed er det slut indtil sommerferien 😀
   Nyd dagene karin. 🙂

 • Reply Layoni 25. maj 2017 at 14:13

  Vores dejlige Danmark om sommeren 🙂 🙂 🙂 jeg er også en af de heldige der nærmest lever i disse gule marker 🙂 elsker det simpelthen så meget 🙂 virkelig nogen flotte billeder Catarina 🙂

  • Reply Catarina 25. maj 2017 at 16:34

   Det er simpelthen så vidunderligt at være tæt på naturen og ikke mindst, at kunne nyde den. Håber ikke at duften fra de gule marker er træls for mig – det er der nemlig nogle fra kontoret der synes. 😉

 • Reply Pernille 26. maj 2017 at 23:07

  Sikke skønne omgivelser til daglige gåture 🙂

  • Reply Catarina 27. maj 2017 at 08:54

   Jeg nyder dem bestemt også 😀

  Leave a Reply