Menu
Dagligdagen

Nu er det nok!

Vil en eller anden godt lige være sød at trække i håndbremsen, for jeg kan åbenbart ikke finde ud af det. Hold nu op hvor jeg synes at tiden flyder alt for hurtigt afsted. Nu er det allerede den 1. juni og dermed er den første af tre sommermåneder allerede skudt i gang. Inden længe er det midsommer og dermed allerede årets længste dag.

Havelivet er lige begyndt og jeg nyder virkelig, at livet kan leves mere og mere udenfor.

De sidste par dage er brugt på at klargøre 4 artikler til AltOmCamping.dk. Nu er jeg færdig og de- og de tilhørende billeder sendt afsted.

I morgen er det fredag og dermed også weekend – nøj, hvor jeg glæder mig.

8 kommentar

 • Deborah
  1. juni 2017 at 21:33

  Du er ikke den eneste, der ikke kan følge med. Jeg kan heller ikke!! Føler også, at jeg halser håbløst bagefter. Vi må prøve at hænge på så godt vi kan og prøve at nyde dagene alligevel.

  Reply
  • Catarina
   2. juni 2017 at 06:23

   Jeg halser ikke bagefter. Jeg synes bare at alt det dejlige ved foråret og sommeren godt må vare meget længere, da jeg netop elsker denne årstid så meget. Jeg elsker at være udenfor så meget som muligt og på denne årstid er det ikke mindre end fantastisk. 🙂

   Reply
 • Karin
  2. juni 2017 at 06:42

  Jeg vil gerne være med til at finde / udvikle den dims der kan sætte tiden på slow, eller bare lige et øjeblik her og der, hvor tiden sættes standby.
  Et sted hvor jeg bemærker tiden bare flyver af sted er hos børnebørnene. Tænk sig, Frida er begyndt med de små skridt. Det var i onsdags hun tog de første. Hvor er den lille baby blevet af.
  Samtidig føler jeg som du, vi har da lige taget hul på foråret, og om godt 3 uger er det midsommer.
  God weekend.

  Reply
  • Catarina
   2. juni 2017 at 09:53

   Det kunne i den grad være fedt med sådan en dims. 🙂
   Ja, på børnene kan kam også se det – jeg har så ikke børnebørn, men kollegas babyer er også blevt store.
   Nu varer det ikke længe inden weekenden skydes i gang og det er en dejlige 3-dages én af slagsen.

   Reply
 • Jonna
  2. juni 2017 at 18:14

  Jeg hører til dem der er ude så snart der er vejr der til, love mig selv hver år skal holde øje med alt det der mylder op.
  Men tiden flyver og så mange ting jeg vil se men især blomsterne syntes jeg det går hurtig med. Men så dejlig en tid og med at suge alt det til sig. For ja 3måneder går så hurtig. Rigtig god pinse.

  Reply
  • Catarina
   3. juni 2017 at 07:50

   Jeg er også meget udenfor, men jeg er ikke særlig vild med den insisterende vestenvind når den er for voldsom. Jg gad godt a t disse dejlige forårs- og sommermåneder, vrede meget længere end de gør.
   Også en god Pinse til dig Jonna og tak for din kommentar 😀

   Reply
 • Celena
  2. juni 2017 at 22:06

  Wauw! Good for you for writing so much for Alt om Camping! Now, you have earned your days “off” 😉 Have a good Friday evening xox

  Reply
  • Catarina
   3. juni 2017 at 07:50

   Hi hi, thanks Celena and you and your family the same 😀

   Reply

Skriv en kommentar