Menu
Livet

På golfbanen

I går havde jeg en lidt anderledes arbejdsdag, jeg skulle nemlig ud på en af Danmarks smukkeste golfbaner, Langesø Golf bane, som også er den lokale golfbane, når man bor her i området. Firmaet havde arrangeret en lille golfturnering for nogle af vores kunder og medarbejder.

Langesø Golf Club ligger i den smukkeste natur og havd jeg kunne forstå på deltagerene i år, så er et ikke nogen let bane, nettop pga. dens naturlige billegenhed.

Jeg fik en masse fine billeder og engang midt på eftermiddagen i går, blev der også fundet en vinder af dagens turnering.

Det er altid dejligt at få arbejdsdagen af brudt at andre opgaver og denne var bestemt en af de bedre, også fordi vejret var fantastisk.

4 kommentar

 • Celena
  23. juni 2017 at 21:47

  Good for you! Looks like fun 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. juni 2017 at 10:37

   It sure was Celena 😀

   Reply
 • Karin
  24. juni 2017 at 11:56

  Dejlig anderledes dag på jobbet. Vild med dine billeder.
  Jeg har aldrig været på en golfbane for at spille, i dag er det heldigvis for os “almindelige” mennesker, og noget jeg godt kunne tænke mig at prøve af, dog bliver det først når jeg engang har bil, og har sparet op til udstyr, for bliver jeg bidt af det, når jeg har prøvet det, så ved jeg udstyr koster ;-).
  Der er mange skønne golfbaner rundt i DK, nogle er gode til begyndere, andre giver større udfordringer, så er det jo godt at hver spiller tildeles et handicap efter hvor dygtig de er, og herefter findes der en vinder.
  God weekend

  Reply
  • Catarina
   26. juni 2017 at 17:21

   Det er dejligt at få lov til at lave andet end at side bag en skærm, selvom jeg også elsker det, er det rart at komme lidt ud 😉 Jeg har heller aldrig været på sådan en bane før. Jeg skal heller ikke prøve, for tænk hvis jeg bliver vild med det – det er vildt dyrt at være medlem og også at få lov til at spille, plus alt udstyret som man selvfølgelig også skal have. Nej så heller lade være med at prøve 😀

   Reply

Skriv en kommentar