Menu
Livet

Søndag i tåger, mandag nogenlunde ok

Weekenden startede ellers forrygende med aftensmad hygge hos mine forældre. Lørdagen var også fin og vi fik lavet en del herhjemme og i haven, men hen under aften begyndte jeg at have det lidt underligt og en tiltagende hovedpine sneg sig ind på mig. Ligesom en tiltagende kvalme gjorde det. Jeg loppede i seng lidt over 22 og jeg kom nærmest ikke ud af sengen før end søndag aften.

Jeg havde glæden af en hovedepine som slet ikke ville lade sig slå ned med diverse piller eller, for den sags skyld, vand. Ligesom kvalmen og ondt i maven forfulgte mig også som en ond ånd hele dagen. Jeg sov og var vågen med jævne mellemrum, og var i det hele taget noget ynkelig. Søren gjorde alt havd han kunne for at hjælpe, men uden hæld, selv den smukke buket som han plukkede i haven, bestående ag peoener og løvefod, som vi har i overflod, hjalp ikke.

Omkring 20 tiden, begyndte hovedpinen at slippe sig tag og jeg benyttede chanchen og gik i bad. Det hjalp også en smule og efter badet fik jeg sneget 3 spsk. bulgursalat i mig og en kop kaffe. Derefter hoppede jeg igen i seng og vågnede først da jeg skulle op her til morgen. Noget groggy, men i live.


~Disse to bød mig velkommen på kontoret i morges.

Jeg tog på arbejde og klarede dagen med kun en lille snert hovedpine. Nu er jeg hjemme og skal absolut ikke lave noget resten af dagen. I morgen er en vigtig dag, for endnu en kollega går på pension og der står både det ene og andet sociale arrangement på programmet.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Karin
  27. juni 2017 at 09:48

  Du må have trængt til at sove. Kroppen har et sprog der skal lyttes til, vi må ikke overhører signalerne, det koster.
  Håber din hovedpine er væk nu, så din dag med markering af en kollega vil blive hyggelig.
  God dag og god bedring sendes fra mig til dig

  Reply
  • Catarina
   1. juli 2017 at 08:10

   Ja, det må jeg have trængt til. Hovedpinen forsvant helt i løbet af mandagen, så heldigvis varede den ikke mere en et lille døgns tid. Jeg havde faktisk taget piller også de stærke, dog uden effekt, så det var nok kroppen der ville fortælle mig et eller andet.

   Reply
 • Ingrid
  27. juni 2017 at 22:48

  Håper dagen din i dag har vært mye bedre enn i går. Ugreit med slike dårlige dager.

  Reply
  • Catarina
   1. juli 2017 at 08:11

   Det. var den Ingrid 😀

   Reply
 • Celena
  30. juni 2017 at 04:32

  Hope you are feeling better now xox

  Reply
  • Catarina
   1. juli 2017 at 08:11

   I am Celena 😀 And looking forward to se you IRL next week.

   Reply

Skriv en kommentar