Menu
Familieliv

Når dagene er fyldt

Når dagene er fyldte med arbejde, regn og hygge, så flyver tiden afsted og det glæder bare med at hænge på. Nedtællingen på årets dejlige lange sommerferie er gået ind i aller sidste fase og forberedelserne er så småt ved at være i gang. Arbejdsdagene er fyldte og vi er ved at være i mål med de fleste opgaver, sådan at vores skriveborde er mere eller mindre ryddet og vi arbejdsmæssig kan lukke ned i små 4 uger. Herhjemme tjekker jeg tøj og andre småtterier, ligesom diverse batterier bliver ladet op.

Som hvert år, ser Søren og jeg, meget om den sommerferie, de mange dejlige dage som bare ligger og venter på at blive nydt. Hele efteråret og vinteren går vi og ser frem til nettop den ferien og det gør vi hvert år, næsten i samme sekund, som vi lander herhjeme efter endt sommerferie. Der er noget ganske særligt over den lange sommerferie. Alt den tid den indeholder og os, os som bare kan tage for os af landevejens- og sommerlivets glæder.

I aftes hentede jeg Christian fra bussen, og i aften ankommer hans kæreste med toget. Det bliver en dejlig weekend og den sidste herhjeme i de næste uger.

Liver er dejligt, også selvom den danske sommer lader vente på sig.

4 kommentar

 • Karin
  1. juli 2017 at 11:37

  Det bliver så dejligt med ferie, og weekend med Christian og kæresten. Du ja i begge fortjener en dejlig lang og afslappende ferie. Glæder mig allerede til at følge med i hvad der skal ske, hvad i skal opleve.
  Jeg venter jo som sædvanlig med ferie til august. I år bliver det i DK, med nogle dage i sommerhus med yngste, svigersønnen, Otto, Frida og deres Bedstemor (svigersønnens mor), og ellers nogle udflugter her og der. Vi venter med at rejse til omkring Otto´s 3 års fødselsdag i november. Yngste og svigersønnen vil gerne have mig med, så de også kan få en stund alene på turen. Ikke hver aften, men at de kan få lov til at gå, og jeg så er på altanen eller hvad det nu bliver.
  God weekend, juli, ferie, sommer.

  Reply
  • Catarina
   1. juli 2017 at 13:58

   Det bliver også lidt spændende for os, hvor vi skal hen, for lige nu er vejrudsigterne ikke helt ens og derfor afventer vi med at beslutte noget til om nogle dage. 😀
   De unge mennesker er her på en dejlig forlænget weekend, da de på en eller måde måde også har ferie nu, da studierne holder ferie og jobbene er fleksible 😀
   Det bliver dejligt at du få ferietid til de mindste, udflugter og i de hele taget afslapning og nydelse.
   Du ønskes også en god weekend Karin.

   Reply
 • Celena
  1. juli 2017 at 18:35

  Have a fantastic weekend! Enjoy your time with the “young ones” 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   5. juli 2017 at 14:17

   Thanks it was grate 😀

   Reply

Skriv en kommentar