Menu
Teknologi

YouTube, vlogging og et spørgsmål

Jeg har jo i mange år været glad for at lave små film af både vores ferie, men også af alt muligt andet. Indimellem er det også blevet til nogle TimeLapse. Jeg er ikke vildt god til det, men jeg synes det er enormt sjovt, både det at filme, men også at redigere det hele efterfølgende.

Jeg er nu, som nogle allerede har opdaget, begyndt at vlogge (video-blogge) og heller ikke det, er min stærke side, men jeg synes det er spændende, men også lidt “farligt”. Hvis du har lyst til at følge med på min YouTube kanal, kan du gøre det på linket her nedenfor.

Du kan abonnere på min YouTube kanal lige her

Jeg satser på, at lave lidt film fra vores sommerferie, lidt ala det jeg har lavet de andre år, dog med det lille tvist, at jeg nu også selv kommer til at være en del af filmene og derfor kommer til at tale til kameraet (det er den del der er mest “farligt”).

Jeg ved ikke helt om det er en god idé, men den skal afprøves. Så til dig der allerede har set mine første spæde forsøg med vlogging, kommer her lige et spørgsmål.

Er det noget som du har lyst til at se mere af?

Du må genre skrive dit svar i kommentarfeltet, men du må også gerne skrive privat til mig ved at bruge kontaktformularen som du finder oppe i menuen under KONTAKT.

På forhånd mange tak

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

12 kommentar

 • Helle K.
  1. juli 2017 at 18:28

  Jeg vil gerne se lidt her, der og alle steder. Inde i huset, på dine turer ud af huset, i haven og på ferie. Jeg kan godt lide afveksling. 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. juli 2017 at 14:17

   Det er mere eller mindre også det jeg vil med vlogging 😀

   Reply
 • Celena
  1. juli 2017 at 18:38

  I enjoy seeing vlogs… but am scared to do them myself! So, of course, I would love to see yours xox

  Reply
  • Catarina
   5. juli 2017 at 14:17

   Your rely good -better than me 😉

   Reply
 • Karin
  3. juli 2017 at 07:03

  For min skyld må du gerne “skyde med spredehagl” i dine vlogs. Jeg har altid nydt dine indlæg, fordi de omhandlede øjeblikke af det og med det du krydre dit liv med, den tråd må du gerne fortsætte.

  Reply
  • Catarina
   5. juli 2017 at 14:18

   Det vil jeg så gøre Karin og det er faktisk måske også det letteste 😉

   Reply
 • Mette
  4. juli 2017 at 18:36

  Hej Catarina. Jeg nyder at være med på sidelinjen! Især holder jeg af de helt almindelige hverdagsting, og det perfekte liv er slet ikke mig. Jeg synes om at følge dit aktive liv, men også dine små hyggestunder 😀. Du hører til blandt mine absolut yndlingsbloggere! Kh Mette

  Reply
  • Catarina
   5. juli 2017 at 14:20

   Hej Mette
   Tusinde tak for dine smukke ord – de varmer mere end du aner.
   Det er dejligt at hører at selv så hverdagsting og mine aktiviteter ikke er kedsomme. jeg har bestemt ikke et perfekt liv og jer er i den grad heller ikke selv perfekt, men det er mig og sådan som jeg er. 😀

   Reply
 • Lone
  8. juli 2017 at 07:01

  Hej Catarina. Har netop siddet og skimmet de “gamle” blogge, jeg har fulgt gennem årene, og ser nu, at du er begyndt at vlog’ge.
  Det er helt nyt for mig og totalt spændende.
  Jeg har netop set et par stykker af dine – og syntes de er herlige 🙂
  Du har altid været hurtigt ude med alt nyt inden for fototeknologi. Dette sidste nye er bare SÅ godt!
  Tillykke med projektet 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. juli 2017 at 18:12

   Hej Lone
   Det er godt nok længe siden jeg har hørt noget fra dig – dejligt at du er tilbage 😀
   Jeg synes det er sjovt at prøve nye ting. Nogle for lov til at overleve mens andre dør ret hurtigt. Jeg tror at vloggeriet fortsætter side om side med bloggen, selvom det tager meget land tid at redigere, sammensætte osv. men jeg synes det er vildt sjovt og det er jo det vigtigste også selvom der ikke er så mange der kikker med. 😀

   Reply
 • Lone
  15. juli 2017 at 06:56

  Jeg vil bestemt til at følge din vlog.
  Der er mange bloggere, som jeg har fulgt, som sjældent udgiver indlæg eller helt er stoppet. Derfor er det sjældent, jeg går ind og skimmer bloggene igennem. Det er dog sjældent, jeg får kommenteret. Syntes ikke, jeg har tiden til det.
  Det går lidt hurtigere med Facebook 🙂
  Min egen bliver heller ikke brugt meget. Engang imellem lægger jeg et par billeder ud bare for at holde liv i den, hvis jeg en dag får lyst til at være mere aktiv igen.

  Men vlog, som du nu har gang i, syntes jeg er rigtig spændende.
  Mange feriehilsener til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. juli 2017 at 20:20

   Undskyl mit sene svar til dig Lone, men når ikke altid forbi bloggen på ferien. 😉 Jeg er endnu ikke helt død, hvad angår bloggeriet, men i ferietiden, er det ikke så tit jeg får opdateret, men dog indimellem. Jeg synes stadig der er hyggeligt at blogge også selvom der er mange bloggere der efterhånden er fladet fra til fordel for de hurtigere medier så som Instagram, Snapchat og Facebook. Jeg er selv på Instagram og Facebook, men jeg tænker saradig i indlæg og nu også i vidiobloggerier, vlog. Jeg hygger mig med at lave dem og efterhånden er min egen stemme ikke så slem at hører på længere. 😉
   Det glæder mig at du har lyst til at følge projektet og det går nok heller ikke så mange dage, inden der er en ny vlog, er nemlig i gang med at sætter klip sammen, men mangler lige lidt endnu inden den er færdig. :-d

   Reply

Skriv en kommentar