Menu
Bloggeriet / Livet / Teknologi

Det er ved at være længe siden

Det er efterhånnen noget tid siden jeg sidst tjekkede ind her på bloggen. Men lysten til at skive en masse har bare ikke været der. Undskyld til de af jer der er gået forgæves.

Husk du altid kan se de seneste vlogs oppe i menuen under YouTube – der ligger f.eks også et par engelske, som ikke kommer på selve bloggen, da jeg vil holde denne del på dansk.

6 kommentar

 • Karin
  9. september 2017 at 10:39

  Dejligt du lige kom forbi bloggen idag. Og det med en vlog på dansk.

  Uha, briller. De klæder dig for vildt.
  Velkommen til klubben med progressive/glidende overgang i glassene. En klog person fortalte mig det vil tage max 14 dage med tilvending. Husker hvordan det var at gå på trapper, trinene føltes de var højere oppe end de reelt var.
  Kontaktlinser er jeg også blevet frarådet, da jeg ikke ville have det samme skarpe syn som jeg har med briller. Ja, der kan laves linser, de kan bare ikke give samme udbytte.
  Jeg prøvede for en del år siden at være nærig mht. glas, behandlingen af glas og noget med funktionen i den glidende overgang. Det resulterede i jeg ikke kunne bruge brillen, så det var spild af penge, fik da en forklaring om det ville være sådan mit syn ville være med kontaktlinser. Siden har jeg haft brilleabonnement.

  Jeg vil lige her ønske dig og dine en dejlig weekend, en hyggelig lørdag/weekend i selskab med nogle gode venner.

  Reply
  • Catarina
   10. september 2017 at 09:26

   Tusinde tak Karin. Jeg er egentlig også godt tilfreds, når det nu ikke kan være anderledes. 😉 Der kommer dog nok flere videoer, men sikkert flest på engelsk, men nu får vi at se. 😉
   Jeg synes allerede at det går meget bedre og jeg har ikke været svimmel siden fredag, så jeg tror jeg efterhånden har vænnet mig til dem. Og i nat, kørte jeg hjem via motorvejen, hvor det var en markant forskel. Ingen blændende lygter og heller ikke noget udsmiddet forstyrrende lys, bare klare lygter over hele linjen.
   Jeg talte med en i aftes, han havde den ene linse til at se langt med og den anden til at se kort med. Det fungerede super fint for ham, så måske det er en mulighed. 😀
   Du ønskes også en god weekend.

   Reply
 • Helle K.
  10. september 2017 at 09:58

  Hej igen 🙂 jeg har savnet dig, men ikke fået skrevet og spurgt, hvad du havde gang i ;), jeg har været sådan lidt for mig-selv-mig-selv den seneste tid – du ser hammer godt ud som altid – også med dine nye briller, de passer godt til dit ansigt og farven er lys, som du er, så det er helt perfekt. Jeg har aldrig brugt briller eller kontaktlinser sådan hele tiden, så det er svært at sige noget klogt om det.
  Jeg ser med både her og der, men jeg er i en dårlig periode, så jeg kæmper lidt med at få hverdagen til at hænge sammen, så jeg er ikke helt med overalt.
  På et tidspunkt skal jeg også have med glidende overgang, men jeg klarer mig stadig med et par billige med +1,5 (optikeren har sagt, at så kan man godt nøjes med det endnu et stykke tid – jeg ville heller aldrig bruge brillerne hele tiden, kan jeg mærke).
  Nå, jeg skal hvile mig (igen), vi er inviteret til Aalborg til spisning kl. 17.30 med efterfølgende kaffe privat, så det er lidt en mundfuld, normalt plejer jeg ikke gå i byen om aftenen, det kan jeg nemlig ikke holde til.
  God søndag til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   13. september 2017 at 16:09

   Tak for de søde ord Helle 😀 Håber du er på vej mod dig selv igen og nød din dag i Aalborg, selvom det var et aftenarrangement.
   Det ville være dejligt hvis jeg kunne nøjes med nogle af de “billige” briller, for det er noget af en udskrivning.

   Reply
 • Celena
  12. september 2017 at 12:26

  Welcome back! <3
  I just got progressive glasses as well… A month or so later and I barely notice them…. xox

  Reply
  • Catarina
   13. september 2017 at 16:10

   Thanks my dear friend. 😀

   Reply

Skriv en kommentar