Menu
Livet / Teknologi

Arbejde arbejde

4 kommentar

 • Karin
  24. oktober 2017 at 06:29

  Godmorgen.
  Skøn måde at begynde både dagen og ugen på. Ja, det er årstiden for lys, refleksvesten etc.
  Jeg savner min mikro ovn, og nej der er simpelthen ikke plads til sådan et apparat i mit dukkehus 😉 Derfor varmer jeg mælken op i en gryde. ellers er det på samme måde jeg fremstiller min chailatte 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. oktober 2017 at 17:27

   Ja, det er en dejlig måde og jeg er som også glad for at jeg er kommet igang igen 😉 Det er nemt og hurtigt med en mikroovn, og sådan en er lidt svær t undvære, men hvis jeg skulle vælge mellem almindelig ovn og sådan en, så blev det den almindelige der vandt 😀

   Reply
 • Celena
  25. oktober 2017 at 00:38

  I love the walk to and from work! It is a good way to relax, think about the day ahead and wind down 🙂
  PS Your glasses look great xox

  Reply
  • Catarina
   25. oktober 2017 at 12:46

   It’s a rely nice way of starting- and ending at workday. 😀 And don’t forget the health benefits 😉

   Reply

Skriv en kommentar