Menu
Bloggeriet / Livet / Teknologi

Jeg har valgt side

Efter at jeg er begyndt en smule på at vlogge, er bloggen her blevet kraftigt forsømt. Det er der faktisk flere grunde til. Én af dem er, at jeg synes at jeg bliver bombarderet med masser af “materiale” af svingende karakter, og det orker jeg bare ikke – og det gælder også mig selv. Desuden synes jeg, at jeg kørte lidt i samme rille år efter år, præcis som rigtig mange af de andre bloggere, som har været i “gamet” i rigtig mange år gør. Og sådan må det nødvendigvis også bliver, for vores hverdagsliv ændre sig jo ikke så meget fra år til år.

Jeg synes det er lidt sjovt at vlogge. Ikke at jeg gør så meget i det, men jeg hygger mig med det, når jeg er i processen. Jeg har siden sommer gjort det både på dansk og engelsk og efter at have kikket lidt på statistikken bag YouTube, så har jeg nu valgt hvilken vej jeg skal gå.

Der kommer ikke så meget af vloggeriet på bloggen, men du kan altid følge med på min kanal på YouTube ved at trykke her.

Ha’ en dejlig mandag – min er startet fint og jeg har allerede fået flere grin.

9 kommentar

 • Karin
  20. november 2017 at 15:08

  Du er så sej med din vlog. At du har valgt at blogge på engelsk giver mig nye erfaringer, jeg skal slå lyttelapperne ud. Det er meget givende for mig. Kommentere jeg bliver det på dansk 😂
  Jeg bliver ikke en vlogger, det at se mig selv eller lærer alt det redigering finder jeg ikke tid til, derfor bliver jeg i den gamle “trædemølle” og koger lidt mere på gentagelserne.
  Glæder mig til flere vlog og blogindlæg fra dig.
  Dejligt din dag har budt på flere grin/smil, her har det været en hård opstart efter sygdom, indlæggelse. Første dag på jobbet efter 3 uger. Pyha 😴😉
  God hverdag og arbejdslyst

  Reply
  • Catarina
   22. november 2017 at 10:41

   Tak skal du have Karin – jeg hygger mig med det og det er det vigtigste. jeg elsker at nørde, nok én af de “bivirkninger” ved at være introvert. 😀 Som jeg skrev på YT, så er du meget velkommen til at kommentere og som jeg også nævner, så kommer der nok også en vlog eller to på dansk.
   jeg håber du er kommet helt ovenpå efter sygdommen og krydser fingre for at der ikke kommer mere af den slags. 🙂

   Reply
 • Celena
  22. november 2017 at 18:35

  I love your vlogs! It is like a little visit with you! Although I appreciate practising my Danish when I read/hear you speak, I will definitely understand more if you vlog in English 😉 Måske vil jeg forsøge at svare på dansk nogle gange 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   23. november 2017 at 19:34

   Thanks Celena, and I enjoy making them even though the English part is a bit difficult doing all the time 😀
   You can comment/answer in any language you like. 🙂

   Reply
 • Layoni
  10. januar 2018 at 14:27

  Hej Catarina 🙂 altså helt ærligt, så savner jeg din gamle blog, men kan da godt se du skal følge udviklingen, men for stadig at følge dig, skal jeg så bare trykke på VLOGS & VIDEOER ? For synes ikke du opdaterer så meget der? som du gjorde på den gamle blog?
  Undskylder på forhånd, men er jo ikke så “nørdet” hvis man altså stadig bruger det udtryk 😉
  Dertil skal lige siges, at jeg nyder du snakker engelsk, for så kan jeg da få opfrisket mit engelske 🙂
  Masser af varme hilsener fra Layoni 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. januar 2018 at 17:16

   Hej Layoni
   Ja, for at følge med på vlog er det korrekt at du skal trykke deroppe.Og du har også helt ret i at jeg heller opdatere der. Jeg er gået ret så meget i hi her i efteråret og vinteren og har faktisk bare nydt ikke at være “online” og dele ud af min hverdag. Det har været tiltrængt og jeg tror jeg fortsætter en smule endnu. Men der kommer nok en video/vlog inden månedens udgang. Hvornår lysten til at skrive vender tilbage, ved jeg ikke helt.
   Du er altid velkommen til at skrive og spørge om det ene eller andet Layoni. 😀
   Ha’ en dejlig aften.
   Knus herfra

   Reply
 • Layoni
  11. januar 2018 at 15:09

  Tusind tak for dit svar Catarina 🙂 jeg forstår dig så godt, for når jeg omsider har friweekend hver anden uge, efter fuldtids arbejde, så trækker jeg “stikket” ud, og holder bare FRI. Virkelig som i FRI, for det tror jeg vi alle har brug for i en rum tid 🙂
  Tanker herfra 🙂
  P.S. : dit gode NIKON KAMERA , kom ordentlig i brug her nytårsaften. Jeg har ikke rigtig haft tid til at tage billeder, men må nok sige, at jeg er virkelig overrasket, at selv jeg kunne finde ud af det 😉

  Reply
  • Catarina
   14. januar 2018 at 19:37

   Du er altid velkomme til at spørge Layoni 😀
   De ter ikke noge bedre end bare trække stikket og læne sig tilbage. Det får jeg mere og mere brug for.
   Dejligt at høre at det gamle Nikon gør sig godt og jeg var ikke et sekund i tvivl om at du nok skulle få det ind under huden og tage nogle skønne billeder. Og husk på fyrværkeri er ikke helt let, så du må gerne klappe dig på selv på skulderen 😀

   Reply
 • […] lysten til at skrive på bloggen da jeg jo synes, at det ene år ligner det andet og det bare er en slags gentagelse jeg begyndte at dele. Jeg tænker da i blogindlæg dagligt, når jeg oplever, hører eller ser noget spændende, det […]

  Reply

Skriv en kommentar