Menu
Teknologi

Søndagens pusleri

Søndagens puslerier er foregået siddende og der har ikke været meget fart over feltet. Jeg har længe godt ville have et laven lille introduktionsvideo til min YouTube kanal. Jeg har nu fået færdiggjort én på dansk og skal lige havde færdiggjort den på engelsk, hvilket nok ført bliver i den kommende uge. Men det er jo heller ikke noget der som sådan haster.

Hvis du har lyst til at de den danske, kan du se den her nedenfor.

Ha’ en dejlig søndag og en god uge.

2 kommentar

 • Karin
  11. februar 2018 at 07:14

  Det er så hyggeligt med dine små vlog, videoklip. De danske er jo skønne, så slipper jeg for at aktivere de små grå, samtidig giver det en god udfordring for mig når de er på engelsk.
  Kalenderen siger vi snart nærmer os forår og dermed meget mere lys, udeliv med mange flere oplevelser, og dermed ferieminder.

  Reply
  • Catarina
   14. februar 2018 at 17:25

   Dejligt at du synes om dem Karin og ja, de danske er også lettest for mig at lave, for så skal jeg ikke helt tænke så meget og på den måde virker jeg vist også mere naturlig. Tror jeg hopper tilbage til at lave danske og så indimellem lave engelske undertekster, når der er tid og lyst til det. Jeg glæder mig til vi skal afsted igen og allerede nu, er det lyst når jeg skal afsted om morgenen, det er altså bare SÅ dejligt.

   Reply

Skriv en kommentar