Man har et standpunkt, til man tager et nyt

21. februar 2018

“Man har et standpunkt, til man tager et nyt” hedder overskriften på denne korte video.
Det er, som de fleste ved et citat af Jens Otto Krag, der som var Danmarks statsminister af to perioder.

Og den overskrift passer meget godt på hvad jeg har at sige.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Karin 24. februar 2018 at 07:31

  Jeg benytter samme udtryk af og til. Årsagen er jo som oftest fordi jeg er blevet klogere på noget, har afprøvet første tanke, og mærket det ikke fungere, så derfor må jeg finde et alternativ.

  Det vigtigste er at du føler dig godt til pas i det rum der er dit.

  Jens Otto Kragh blev kendt for dette udtryk i oktober 1972, det er nogle dage siden, dog husker jeg den oktober dag som noget skelsættende. Jeg gik i 7. klasse, så lidt forståelse havde jeg da om hvorfor, hvad der var besluttet, og hvad det var vi skulle ind i pr. 1/1-1973.

  • Reply Catarina 24. februar 2018 at 19:11

   Ja jeg kan huske at jeg været om hvordan det udtryk opstod 😀
   Jeg nåede også frem til at jeg selv synes at jeg skulle befinde mig godt i de. Og når jeg tænker alt for meget over at være så korrekt som muligt i mit engelske, så fik jeg ikke lavet videoer. Eller de nåede ikke meget længere end til computeren og det var jeg ikke trilfreds med.

 • Reply Celena 12. marts 2018 at 14:42

  Your videos, your rules 😉 AND I like having my Danish lessons again 😉

  Nice to see you again xox

  • Reply Catarina 21. marts 2018 at 20:00

   Flad that you still enjoys my videos 😀

  Skriv gerne en kommentar