Ferie for Alle 2018 – Del 1

23. februar 2018

Normalt tager vi de fleste år, oppe om lørdagen og snuer lidt runt på “Ferie for Alle” messen i Herning. I år er det dog en smule anderledes end vi plejer. Sidste weekend så at vejret skulle bliver koldt, men fantastisk smukt, denne her weekend, så vi besluttede, at vi ville prøve at vintercampere ved messen. De har lavet et kæmpe område bag messehallerne, kun beregnet til campingvogne og autocampere.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Karin 23. februar 2018 at 16:04

  Jeg mindes også det var en lørdags udflugt tidligere. Og noget med i altid var meget tidligt på færre, så der ikke var alt for lange køer.
  Vejret er en gave fra mig til jer ❤️😂

  • Reply Catarina 24. februar 2018 at 19:06

   Ja, men jeg tror ikke vi før har være SÅ tidligt ude – februar er liiige lidt vinter agtigt endnu, men super hyggeligt var det. Og endnu gang tal for det smukke vejr Karin ♥

  Skriv en kommentar