Ferie for Alle 2018 – Del 3

25. februar 2018

En anden ting vi også gerne ville se, var den store jubilæums model fra Kabe. En kæmpe campingvogn i to etager. Det er ikke en der kan kører på vejene, da den er over 4 meter høj og derfor ikke kan gå under ret mange broer. Den er mere mest som et eksempel på havd der kan laves og til en evt. fastligger. En imponerende vogn med en dejlig udsigt fra toppen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


1

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Karin 26. februar 2018 at 06:09

  Tak for kig sammen med dig / jer. Pyha, prisen på denne ligger højere end det jeg måtte købe for, hvis jeg ville købe hus. Der var et indslag om den på TV MidtVest søndag aften. Det er virkelig kræs, men den frie bevægelighed, er der ikke. Det små veje i sommetider befinder jer på rundt i Frankrig, tror du den vil kunne færdes der? Iflg. ham der havde den med på messen er der ingen problemer med at kører med den, det er kun som du nævner, det er da ikke kun i Danmark vi har så lavthængende broer.
  God arbejdslyst.

  • Reply Catarina 24. marts 2018 at 10:56

   How, jeg har da helt glemt at få sagt tak for din kommentar svaret dig…. undskyld Karin.

   Ja, det er en vild pris for sådan en vogn og sket ikke en jeg ville betale for eller for den sags skyld kører med. Så finders der andre som jeg synes bedre om. Jeg kan lide vores, ja faktisk er jeg vild med den og glæder mig til vi skal på tur igen. Hvornår det så bliver er lidt uvist endnu, men selvfølgelig til sommer om ikke andet. 🙂

 • Reply Celena 12. marts 2018 at 15:29

  That camper is bigger than my house 😉 Looks like you had a great trip… with beautiful weather! Thanks for taking us with you xox

  • Reply Catarina 21. marts 2018 at 20:02

   It was like a house and I dont think that they are gonna sell a tone of them 😉

  Skriv en kommentar