Menu
Dagligdagen

Ingen video denne gang…

Jeg har ikke lavet nogen video i lidt tid, selvom der faktisk har været én på trapperne i lige så lang tid. Jeg har nemlig være syg! Jeg har ellers fået en influenza vaccination af firmaet i år, men det har så ikke afholdt nogen af os i firmaet, med et par stykker som eneste undtagelse, fra at blive syge. Tænk.. jeg har ikke været på arbejde i en her uge, det er mange år siden det er sket, ja faktisk er det ikke sket siden jeg engang blev kørt ned af en bil og det er vist omkring 20 år siden. Så at være nedlagt med hoste, snot og feber i så lang tid, er altså sket ikke noget jeg er vild med. Nu er jeg ved at være ovenpå igen, der er kun forkølelse og hosten tilbage og den forsvinder ved i løbet af de næste dage.

Vi har i år ikke planlagt at holde ferie her før påske, ej heller ugen efter påske, som vi jo gjorde, sidste år. I stedet vil vi hygge herhjemme og hvis vejret tillader det, bruge lidt tid i haven.

Dette er det første indlæg i meget lang tid fra mig af og jeg er ikke sikker på jeg kommer tilbage til at skrive dagligt på bloggen igen. Dels fordi jeg ikke vil dele alle hverdagens trivialiteter som tidligere år – får man kan jo bare gå tilbage i tiden og læse de indlæg, for det er, på en eller anden måde, det samme der sker, bortset fra at jeg med tiden er blevet ældre. Men blogger dør nu ikke af den grund – sket ikke, der skal nok komme indlæg med skrevne ord og billeder, men bare ikke i samme omfang som tidligere.

10 kommentar

 • Helle K.
  24. marts 2018 at 13:33

  Sikke en omgang – men sådan er en rigtig influenza jo , hvis man kan andet end at sove, så er det ikke influenza 😘
  Det der med blogs er ved at dø lidt ud, de fleste skriver vist mest på Ig og i Ig-stories, sådan har jeg det efterhånden, selv om jeg af og til udgiver et indlæg, bare for hyggens skyld. Jeg læser ikke mere blogs dagligt – og jeg kommenterer kun sjældent og min fornemmelse er, at sådan går det for mange.
  Jeg vil nu gerne se billeder på din blog – og videoer 😊

  Reply
  • Catarina
   24. marts 2018 at 17:39

   Jeg tror jeg har fået sovet til de næste mange måneder, men heldigvis er det det eneste der hjælper.
   Jeg tror aldrig blogs dør, jeg læser stadig flere forskellige og det er fra både ind- og udland. Jeg har bemærket at mange er gået over til IG, men jeg er stadig ikke vild med deres ikke kronologiske måde at vise dem jeg følger på, i det mindste kan man være det til og fra på FB, men ikke IG. Jeg synes også det er hyggeligt med stories på IG, men nogle er altså også bare for – skal vi sige platte – jeg gider ikke se en kom kaffe fra de samme personer hver eneste dag – så holder jeg en pause fra dem 😀

   Jeg nyder dog stadig at lave mine videoer og dem kommer der mange flere af 😀

   Reply
 • Karin
  25. marts 2018 at 06:56

  Pyha, sikke en omgang. Det er en af de influenzatyper der er langvarige, og ja, en af dem hvor vaccinen ikke rammer. Rigtig mange har været nede, langt flere end “normalen” og alle længere tid en “normalen”
  Jeg er endnu ikke blevet ramt, har fået samme vaccine som du, ikke af arbejdet, men fordi jeg har min diabetes. Jeg har tvært i mod en forkølelse der ikke kun være 1 uge/7 dage, heldigvis uden feber og betændelsestilstand. Ellers har der været min mave/tarm system der har spillet mig et pus, det vil ikke som jeg gerne vil. Forkølelsen har ikke ramt mig så jeg har måttet have fravær fra jobbet, dog har den gjort at energien bliver drænet hurtigere. Glæder mig så meget til vi får lidt lune med sol etc. Så udelivet kan være uden vanter, hue og tørklæder.
  Det med at blogge dagligt, hvor der kommer gentagelser, det kender jeg alt for godt, især når det overordnet emne er “Mit liv”. Pludselig kan det være for meget for en selv, og trangen til fornyelse finder vej på anden vis. For dig er det videoer/vlogs. For mig er det som så ofte før, flere ugers pause.
  Sender dig her en masser af kærlige og varme tanker, både med håb om god bedring, ønsket om en dejlig påskeferie, og et snareligt “gensyn”, både er på bloggen, og med dine dejlige videoer.

  Reply
  • Catarina
   25. marts 2018 at 07:58

   Ja, det var/er en træls gang og jeg håber det meste kommer til at forsvinden inden påskeferie, som i år skal tilbringes hjemme. Det ville være rart med en helt dejlig afslappende og sygdomsfri ferie.
   Det er da dejligt at du er sluppet for det meste og “kun” døjer med forkølelse, det er også det eneste Søren døjer med, altså forkølelse, så lidt meget dejligt at han ikke er blevet smittet med influenzaen som jeg.
   Du ønske også en dejlig påskeferie og med forhåbentlig et helt normalt helbred.

   Reply
 • Helle K.
  25. marts 2018 at 10:26

  PS: Jeg har forresten hørt, at den influenzatype, vi rammes af i år, ikke dækkes af den vaccine vi har fået i efteråret – derfor er så mange blevet syge på trods af vaccination.

  Jeg er også irriteret over kronologien på Ig, men lever med det, fordi – jeg ved egentlig ikke hvorfor, måske fordi jeg ikke gider bruge tid på at læse blogs – der står så meget 😉 og jeg er mere sådan et menneske, som kan lide at se billeder (og film). Selv om jeg er herhjemme og har tid nok, så føles det ofte, som om jeg ikke har tid nok til at nå det jeg skal – måske fordi jeg har fået sværere ved at gøre de ting, så alt skal planlægges og gøres lidt af gangen.
  Nå, men jeg forsøger at lægge lidt på bloggen af og til – jeg er ikke helt indstillet på, at den skal dø.

  Reply
  • Catarina
   27. marts 2018 at 10:38

   Ja, det har vi også hørt og jeg er sikker på de er den jeg blev ramt af. En på jobbet havde også fået den og fik det bekræftet af lægen. Så næste år skal jeg helt sikker have alt hvad jeg kan få, får sådan en omgang skal jeg ikke have igen. 😀

   Jeg tror det med IG er alt alt går så hurtigt i dag og rigtig mange har deres telefon klistret til hånden og derfor både læser blogs og konstant scroller igenne de mange tusinde de følger på alle mulige sociale medier. Jeg kan godt lide det lidt langsomme og lægger også gerne min telefon langt væk.

   Reply
 • Layoni
  25. marts 2018 at 12:27

  Glædelig opdatering ang. bloggen, for bare du fortsætter, så er jeg glad 🙂 jeg læser en del blogs, men din er nu den hyggeligste, og især når du deler dine madlavnings, bagværk og diverse andre opskrifter med os andre. Jeg benytter mig mange gange af dine opskrifter, og her for en 14 dages tid siden, hvor jeg havde inviteret til hygge med nogen venner, da blev der smovset løs af nogen af dine opskrifter 🙂 🙂
  Rigtig god bedring til dig Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   27. marts 2018 at 10:42

   Jeg er betalt frem til 2023, så der et par år at løbe på endnu. Om den så fortsætter derfra, ved jeg ikke, for det er jo et eller andet sted “penge ud af vinduet” Og tak for de gode ønsker, jeg har det allerede betydeligt bedre. 🙂

   Reply
 • Celena
  2. april 2018 at 01:23

  Oh Lilacs! They always remind me of spring!
  Sorry that you were sick. Even with the vaccine, many people that I know got the flu anyway. It is such a gamble when they are trying to figure out what kind of flu is most likely to make its rounds… We were pretty lucky this year- the boys all got sick but Andreas and I managed to escape the full blown version of it. We both had about 5 weeks of feeling really tired and not ourselves but it didn’t get worse than that.
  I completely understand how you feel about the blogging… I often find myself writing about the exact same stuff… have to find some inspiration soon! Otherwise, I will be the cure to sleepless nights 😉
  Good to see you again xox

  Reply
  • Catarina
   2. april 2018 at 17:37

   I just love lilacs and the streetname we are living on I translated, lilacs. I have rely been a winter with a lot og sick people. The most of my colleagues have been sick twice 🙁
   5 weeks og feeling exhausted is a loooong time, event though you didn’t god rely sick. Sorry to hear that alle the boys godt sick, “hopefully” at the same time – ore was it 3 weeks in a rove with one after the other?
   Have a grate sundag and a lovely week with really spring weather.

   Reply

Skriv en kommentar