Vinter filmen der ikke blev til noget

24. marts 2018
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Karin 25. marts 2018 at 07:02

  Det har været en kold og barsk vinter 2017/2018. Nogle steder med mere sne end andre.
  Vi har passeret forårsjævndøgn, derfor er der flere lyse timer end mørke, det kan mærkes. Dog savner jeg lyset her til morgen, og det til fordel for jeg får en længere lys aften, selvfølgelig. Jeg sover bare om aftenen 😉
  Pas godt på dig selv.
  Glædelig Palmesøndag og påskeferie.

  • Reply Catarina 25. marts 2018 at 08:00

   Jeg er også lidt træt af, at lyset her til morgen ikke er det samme som i går. Jeg udnytter heller ikke de lange lyse aftner, for også jeg går i seng inden lyset er helt væk, men til gengæld nyder jeg de tidlige morgner, og her vil lyset været dejligt at have. Så for min skyld kunne vi godt afskaffe sommertiden. 😀
   Ha’ en dejlig søndag Karin.

 • Reply Celena 2. april 2018 at 01:26

  This winter has been the worst… apparently, on both sides of the Atlantic 😉 xox

  • Reply Catarina 2. april 2018 at 17:37

   Lets hope that spring and summer are gonna make up for the bad winter – I chear on that. 😀

  Skriv gerne en kommentar