Vinter filmen der ikke blev til noget

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Vinter filmen der ikke blev til noget”

 • Det har været en kold og barsk vinter 2017/2018. Nogle steder med mere sne end andre.
  Vi har passeret forårsjævndøgn, derfor er der flere lyse timer end mørke, det kan mærkes. Dog savner jeg lyset her til morgen, og det til fordel for jeg får en længere lys aften, selvfølgelig. Jeg sover bare om aftenen 😉
  Pas godt på dig selv.
  Glædelig Palmesøndag og påskeferie.

  • Jeg er også lidt træt af, at lyset her til morgen ikke er det samme som i går. Jeg udnytter heller ikke de lange lyse aftner, for også jeg går i seng inden lyset er helt væk, men til gengæld nyder jeg de tidlige morgner, og her vil lyset været dejligt at have. Så for min skyld kunne vi godt afskaffe sommertiden. 😀
   Ha’ en dejlig søndag Karin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.