Menu
Teknologi

Vinter filmen der ikke blev til noget

4 kommentar

 • Karin
  25. marts 2018 at 07:02

  Det har været en kold og barsk vinter 2017/2018. Nogle steder med mere sne end andre.
  Vi har passeret forårsjævndøgn, derfor er der flere lyse timer end mørke, det kan mærkes. Dog savner jeg lyset her til morgen, og det til fordel for jeg får en længere lys aften, selvfølgelig. Jeg sover bare om aftenen 😉
  Pas godt på dig selv.
  Glædelig Palmesøndag og påskeferie.

  Reply
  • Catarina
   25. marts 2018 at 08:00

   Jeg er også lidt træt af, at lyset her til morgen ikke er det samme som i går. Jeg udnytter heller ikke de lange lyse aftner, for også jeg går i seng inden lyset er helt væk, men til gengæld nyder jeg de tidlige morgner, og her vil lyset været dejligt at have. Så for min skyld kunne vi godt afskaffe sommertiden. 😀
   Ha’ en dejlig søndag Karin.

   Reply
 • Celena
  2. april 2018 at 01:26

  This winter has been the worst… apparently, on both sides of the Atlantic 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   2. april 2018 at 17:37

   Lets hope that spring and summer are gonna make up for the bad winter – I chear on that. 😀

   Reply

Skriv en kommentar