Menu
Film & Videoer / Her hos os / Mine videoer

Flensborg tur retur


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

3 Kommentar

 • Karin
  22. april 2018 at 19:12

  Det er så hyggeligt med dine vlog´s.
  Det er både noget øv, og samtidig er det jo godt i altid kontrollerer vognen inden i tager på tur.
  Ønsker dig en dejlig forårs ferie med diverse udflugter og hjemmehygge stunder, med det du/I krydre disse stunder med. Måske kommer der lidt vlog´s fra ferietiden.

  SVAR
  • Catarina
   24. april 2018 at 09:24

   Tak for de dejlige ord Karin. Jeg var vlogs fordi jeg kan lide det og det er lidt andet end bare almindeligt skriveri. Ikke at jeg ikke kan lide at skrive, men som du ved, så bliver det meget det samme. Det tager noget længere tid med video end med bare t skrive, men jeg kan lide processen 😀
   Ja, det var lidt øv at ferien ikke blev som planlagt, men så hygger vi i stedet herhjemme. Vi tjekker altid vognen inden vi tager afsted, for der kan jo ske noget og vi har den jo ikke hjemme til dagligt, da vi jo har en indkørsel, der ligger i 1. sals højde. 😀

   SVAR
 • Celena
  29. april 2018 at 14:19

  How cosy! Can’t wait to see your summer travel videos 😉 I will travel vicariously through you this summer! xox

  SVAR

Skriv en kommentar