Flensborg tur retur

22. april 2018

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Karin 22. april 2018 at 19:12

  Det er så hyggeligt med dine vlog´s.
  Det er både noget øv, og samtidig er det jo godt i altid kontrollerer vognen inden i tager på tur.
  Ønsker dig en dejlig forårs ferie med diverse udflugter og hjemmehygge stunder, med det du/I krydre disse stunder med. Måske kommer der lidt vlog´s fra ferietiden.

  • Reply Catarina 24. april 2018 at 09:24

   Tak for de dejlige ord Karin. Jeg var vlogs fordi jeg kan lide det og det er lidt andet end bare almindeligt skriveri. Ikke at jeg ikke kan lide at skrive, men som du ved, så bliver det meget det samme. Det tager noget længere tid med video end med bare t skrive, men jeg kan lide processen 😀
   Ja, det var lidt øv at ferien ikke blev som planlagt, men så hygger vi i stedet herhjemme. Vi tjekker altid vognen inden vi tager afsted, for der kan jo ske noget og vi har den jo ikke hjemme til dagligt, da vi jo har en indkørsel, der ligger i 1. sals højde. 😀

 • Reply Celena 29. april 2018 at 14:19

  How cosy! Can’t wait to see your summer travel videos 😉 I will travel vicariously through you this summer! xox

 • Skriv gerne en kommentar