Menu
Familieliv

Set og sket de sidste par måneder

Jeg har igennem det sidste år været ret så fraværende her på siden. Mest af alt fordi lysten til at skrive og dele egentlig ikke var til stede. Og så alligevel, for jeg har jo skrevet og jeg har også skrevet artikler til AltOmCamping.dk. Men hele 2018 har været lidt sløvt og det er jeg vist også kommet til at skrive et par gange, når jeg lige har rundet siden her for et kort visit. Men før vi kommer til en lille hurtig opdatering på hvad der er sket i de sidste par måneder, så må jeg lige kommentere på vejret. Det er da helt og aldeles utroligt hvilken sommer vi i pr har været velsignet med. Jeg elsker sådan en sommer, hvor det er muligt at iføre sig minimale stykker tøj og livet kan leves på bare tær. Jeg kan nærmest ikke få nok! Når det så er sagt, så er det jo også en smule skræmmende, for det er jo ikke naturligt at vi har så mange sommer dage og nærmest ingen regn. Det er jo menneskabt og det går kun den forkerte vej.  

Set og sket i hjemmet:

I år var det. atter tid til at alt træværket samt vinduer og døre skulle have en omgang maling. Vi har stået på siger, siddet på stole og hold siger for hinanden, mens det ene penselstrøg afløste det andet. Alt udvendigt er færdigt og for det ikke skal være løgn, så startede vi også indvendigt. Nu er over halvdele af huset malet inden for, der, mangler lige et par rum, men de må vente et par uger endnu, for lige nu gider vi ikke mere maling. Der skal jo også være noget til efteråret…. eller noget.  

Set og sket i familien:

Som pårørende har jeg også opholdt mig en del timer på OUH’s intensivafdelingen, samt et par andre andre afdelinger. “Patienten” ovenpå igen, men det var lige nogle trælse uger for alle, selvfølgelig mest for “Patienten”.  

Set og sket med sønnike:

Sønnike blev jo som nævnt i dette indlæg, færdig med sin kandidat og er nu, sammen med en studiekammerat, i fuldt gang med at få eget firma op og stå. Det biler nogle spændende år for de to. Hvis du evt. skulle kende nogen der kender nogen der har et værelse, eller en lille lejlighed som de vil leje ud i Aalborg, så vil sønnike være glad, for en studiebolig, kan man jo kun bo i, 3 måneder efter endt eksamen.  

Set og sket bonussøn og kæreste:

Vores mellemste søn og hans kæreste, som for snart to år siden, blev færdige med at bygge hus, venter deres første barn. En lille dreng kommer til verdens sidst på året, så den lille Cleo hun, går en travl tid i møde.  

Set og sket i sommerferien:

Vores sommerferie endte for en uge siden og den var mere eller mindre en kopi af sidste års ferie, bare med meget mere afslapning inkluderet. Vi trængte til at slappe af, læse og spise en pokker masse god mad og bare være sammen. Aldrig har jeg taget så lidt billeder som i denne ferie, ligesom jeg heller ikke har postet til de sociale medier. Ingen biller af lækkert mad, eller mig med bare tær i vankanten, eller smukke solnedgange. Intet! Og det gjorde godt for sjælen og mit velbefindende! – Nu er hverdage i gnang igen og vi er allerede ved at planlægge næste sommerferie. Bare fordi det er så hyggeligt. Men inden vi kommer så langt, så kommer der nok en efterårsferie, en juleferie, en masse forårs-helligdage og og og…

4 kommentar

 • Karin
  6. august 2018 at 07:38

  Det er og har været en fantastisk sommer, helt ubeskriveligt skønt. Skønt denne jetstrøm lige valgte at ligge hvor den ligger.
  Samtidig minder 2017 og nu 2018 os om at virkelig skal tage fat, og gøre noget ved brugen af jordens egne ressourcer, tænk sig at 2018 ressourcer er opbrugt, vi bruger af 2019, som jo er opbrugt, da forbruget i 2017, 2016 også overskred “budgettet” af ressourcer.
  Du fik lige ramt et emne der deler vandende, både politisk, forskere og menig. Nu ved du hvor jeg står.

  Det er så dejligt at male træværk, og vide at i morgen er det også tørvejr, så jeg skal ikke blive ved hele natten.

  Det gør mig ondt at læse. Sender mange kærlige tanker til både patienten og de pårørende.

  Hvor lyder det spændende for sønnike og studiekammerat, glæder mig til at hører mere om hvad der er i støbeskeen. Samtidig krydser jeg fingre for han snart finder noget at bo i.

  Hvor lyder det bare fantastisk. Du skal snart være bonus farmor til en lille guldklump, det bliver så skønt. Hjertelig tillykke til forældrene, Søren og dig. Det bliver noget helt nyt og spændende, og helt sikkert noget specielt for Cleo.

  Tænkte nok turen gik til Frankrig, og så skønt med totalt afslapning, tosomhed, og være fuldstændig i Zen.

  Når hverdagen igen bliver skudt i gang, så går der ikke mange dage før tankerne igen begynder at tage form om næste ferie, om det så er efterårsferien, der banker på først, eller sommerferien 2019. Det kender jeg så godt.

  Glæder mig allerede til at hører mere fra din hånd, dine tanker. Det var et glædeligt gensyn.

  Reply
  • Catarina
   6. august 2018 at 17:27

   Ja, det er vildt at tænke på at vi nu bruger på forskud, og det er jeg sikker på ikke ændre sig frem over, for ambitionerne fra diverse regeringer (og menig mand) er ikke høje nok.

   Det er rart at få det overstået og når det sidste lige bliver ordnet indenfor, så skal vi ikke male før en om et par år eller tre. Det er noget af det bedste ;.-)

   Tak for de gode tanker. Det hele går den rigtige vej.

   Det er så sandelig en spændende tid på sønnike, og også en som moderen er en smule ængstelig for. Krydser fingre for han finder en bolig inden 30/9.

   I det hele taget er der meget i vente den kommende tid og vi nyder stadig godt af de dejlige stunder som Frankrig gav os i år.

   Hverdagen er skudt i gang med en ny kollega, ja faktisk er det også en blog kollega – ret underligt var det da jeg fast ud af det, for lidt over en måned siden. Det var lige en tanke som jeg skulle vende mig til.

   Håber du nyder din ferie, for jeg tager da ikke fejl af at du har ferie nu eller?

   Reply
   • Karin
    7. august 2018 at 06:56

    Jeg nyder sommeren tusind tak. Desværre er jeg jo blevet ledig pr. 1/6. Så ferien bliver ikke afviklet som vanligt. Men ja, hvis jeg havde været i job, så er min ferie gerne 32/33/34.

    Reply
    • Catarina
     7. august 2018 at 07:11

     Ja jeg læste godt for noget tid siden, at du var blevet ledig., men troede bare du alligevel holdt din ferie hvor du plejede det. Men så er det godt at du kan nyde din “frihed” lidt sammen med det gode vejr. Jeg ved godt det kan være ret stressende at være ledig, med alt det man skal og ikke skal, har jo været der selv 🙂

     Reply

Skriv en kommentar