Skærm arbejde og manuelt arbejde

10. august 2018

Siden ferien sluttede for mig og den ene af mine kollegaer for 2 uger side, så har vi dækket ind på lageret. Det har givet lidt udfordringer, men ikke nogen vi ikke har kunne klare og faktisk har det været dejligt at veksle mellem lagerarbejde og skærmarbejde.

På billederne her, er vi I gang med at lave nogle ready-to-use-kufferter, og det kræver så at vi iføre os en dragt samt maske, da det er keramisk uld vi står med og det er altså noget der kan mærkes på huden og i luftvejene, hvis ikke man har beskyttelse på.

Nu er det fredag og endnu en uge er gået. Inden vi får set os om, er alle mand tilbage fra ferie.

HAr jeg sagt at jeg godt kan lide at arbejde i en lille virksomhed? Ikke det? Når men det kan jeg.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Karin 10. august 2018 at 21:50

  Det må være dejligt at få lidt adspredelse gennem en arbejdsdag, og dejligt i så er flere til denne opgave.
  Da jeg så påklædningen, og din forklaring om hvorfor, blev jeg meget glad. Den “gamle” laborant, jeg også har på mit CV, er jo meget opmærksom på , der bliver taget hensyn til helbred etc. samtidig bemærker jeg også din arbejdsstilling. Mon ikke der er en APV til det du lige foretager dig.
  Du ønskes en dejlig weekend.

  • Reply Catarina 11. august 2018 at 09:12

   Det er rigtigt fint at have lidt adspredelse, for jeg dur ikke til at sidde foran skærene hele dagen. Og ja, vi alle hjælpes ad, for det er den måde et lille firma kan fungere på.
   Jeg tror vi er så “gamle i gårde” at vi godt ved at vi skal passe på os selv både med det ene og det andet. Specielt er jeg meget påpasselig med ikke at lave noget så ryggen kommer til at gøre nas – hedder når jeg har ondt i ryggen.

  Skriv gerne en kommentar