Menu
Livet / Motion

3 timer for fuld hammer

I mit lille lokale fitnesscenter er der (og det har jeg vist nævnt før her på bloggen) en rigtig fin spinningafdeling, hvor jeg har gået til spinning i lidt mere end 9 år. 3-4 gange om året afholder de små hygge lige events, så som påskespinning, halloweenspin, julespinnig og nytårsspinning. I tirsdags var det så tid til årets julespinning og ved sådanne events kommer må man godt komme lidt udklædt, men det er absolut ikke noget krav. Faktisk kommer de allerfleste uden nogen former for udklædning. Jeg havde ikke nogen udklædning da der blev afholdt halloween, så jeg tænkte at det ville jeg være til julearrangementet. Jeg havde nogle røde nylonstrømpebukser og en nissehue der hjemme og skæg / briller fik jeg lov til at låne af en kollega.

~Billederne er taget efter de 3 timer med fuld hammer, så derfor er vi temmelig svedige.

Jeg kørte ikke mere end 15 minutters tid med skæg og briller, da de simpelthen rutsjede ned af næsen, efter kort tid, så de blev pænt lagt væk, så de kunne afleveres tilbage til min kollega.

Vi blev enige om, at jeg til påske bare skal finde et par gule strømper, så er jeg klar – eller også finde en gul dragt, men stadig de røde strømper, for så kunne jeg lige Kylling, fra Bamse og Kylling – var der nogen der sagde tihvertifald. 😀

Efter de 3 timers spinning, var der fælles hygge med ost/pålæg og brød/kiks, samt forskellige drikkelse.

Jeg forbrænde ialt 1700 kcal, så der er lidt overskud på kontoen for julegodter.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  13. december 2018 at 17:01

  Hvor sejt, både den søde udklædning og de forbrændte kcal. Du er vild sej.
  Det er sjovt med disse arrangementer op til højtider, det er med til at udbygge de netværk der bliver knyttet.

  Reply
  • Catarina
   13. december 2018 at 19:01

   Det er nemlig sjovt med sådanne arrangementer, det bruger os lidt mere sammen, specielt det til sidst, hvor vi sidder og snakker som privatpersoner 😀
   Jeg elsker at presse mig selv til det yderste – det giver en god følelse af at have gjort noget.

   Reply

Skriv en kommentar