Endelig fredag

14. december 2018

Jeg ved godt at jeg er mere privilegeret end så mange andre, da jeg jo de sidste 3 år kun har arbejdet 30 timer pr. uge, men derfor synes jeg nu alligevel, at denne weekend er mere tiltrængt, en mange af de andre weekender året har budt på. Det er som ikke fordi ugen har trukket tænder ud, heller ikke er jeg bagud og ikke ved hvor jeg skal begynde… men ….jeg trænger bare til tid. Catarina-tid. Jeg er allerede hoppet ud af kontortøjet og i hyggetøjet, for jeg skal intet som helst i dag eller i morgen.

Jeg elsker at have tid og specielt når alt det er skal nås op til jul, er nået, og jeg ikke har nogle hængepartier, ud over at sørge for julemaden, men den tid den glæde.

Nu vil jeg bare nyde min tiltrængte weekend og så se hvad jeg finder på, for helt i ro holder jeg mig jo aldrig.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


6

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Karin 14. december 2018 at 21:15

  Hvor bliver det dejligt for dig med denne weekend, sådan en af dem hvor der bliver tid til egenomsorg, og så vide der kun er 5 arbejdsdage tilbage før juleferien begynder.

  • Reply Catarina 14. december 2018 at 21:51

   Det er rart at der indimellem er tid til absolut igen ting, andet end det der lige falder for og faktisk er der dukke lidt op til i morgen – 3 forskellige småkager – eller faktisk bare dejen, så de er klar til at bage når de skal bruges. 😀
   Du må have en dejlig aften og weekend Karin.

   • Reply Karin 15. december 2018 at 09:28

    Det lyder som alletiders ide, altså det med dej til småkager.
    Tusind tak og i lige måde til dig og dine.

    • Reply Catarina 15. december 2018 at 15:46

     Tak Karin😀
     Ja og det tog ikke længer tid en så meget andet.

 • Reply Celena 17. december 2018 at 04:52

  Hope you had a good weekend… and some time for yourself ❤

  • Reply Catarina 17. december 2018 at 19:26

   Thanks the weekend there fine, I could have uses I bit more time for myself. 😉

  Skriv en kommentar