Menu
Livet

Årets første dag

Dagen startede ikke særligt tidligt for mig, ja faktisk vågnede jeg,  overraskende nok, først  lidt i 9 i morges. Hele natten, formiddagen og eftermiddagen, har blæser/stormen pebet rundt om huset hjørner i et forsøg på at gøre opmærksom på sig selv, alt  imens solen har forsøgt at pynte på hele scenariet. Jeg er bare glad for at huse er hule og her er dejligt lunt.

Jeg har så at sige ikke lavet det der ligner det fjerneste, ud over at få lagt lidt vasketøj sammen og det var præcis det jeg have til hensigt, med dagen i dag, da vi tog den store tur den anden dag.

Jeg har dog en enkelt lille aftale her sidst på eftermiddagen – en lille spinningstime venter på mig, men det er også alt. I morgen er det atter hverdag og lidt godt bliver det nu, at komme igang igen, eller det er i hvertfald hvad jeg bilder mig selv ind – for ærligtalt, så kunne jeg godt have brugt mindst en uges ferie mere. Heldigvis er det en dejlig kort uge vi starter op med og dermed venter en weekend lige om hjørnet.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Celena
  1. januar 2019 at 17:56

  Enjoy your day… and the start of a new year xox

  Reply
  • Catarina
   1. januar 2019 at 20:42

   Thanks a lot Celena – and you to 😀

   Reply
 • Karin
  2. januar 2019 at 07:17

  En vidunderlig 1. dag i det nye år. Vejret bød ikke på en travetur, så var det jo godt du havde en aftale med en spinningstime.
  Jeg nåede ikke alt på hjemmefronten, der var en der havde brug for min hjælp, der er også brug for mig i dag, jeg har jo ferie til og med i morgen, så jeg når også plads til egen omsorg og det hjemlige, så weekenden kan nydes til fulde.
  God arbejdslyst.

  Reply
  • Catarina
   2. januar 2019 at 17:08

   Det var en dejlig måde at starte op på – så er jeg ligesom i gang igen.
   Dejligt med en ekstra dag, så kan det være du når det du har sat dig for, ellers osse må det vente, jeg tror ikke det ikke er noget der kan vente, det er nok bare din egene ambitioner, der “kræver” det 😀

   Reply

Skriv en kommentar