Menu
Familieliv

Nytårsaften i Odense

I år hold vi ikke som vi for det meste går, nytår hjemme. Vi var inviteret ind til Odense for at fejre det med mine to ældste meninger og den enes mand. En dejlige lille slutte flok. Vi hente Anita på vejen ud til Maibritt og gemalen og ankom tidsnok, til at se og høre Dronningens nytårstale.

Selvom de to værter for en del pr siden er uddannet kokke, så havde vi alle besluttet at vi skulle have maden udefra og vi valgte at prøve Super Brugsens Nytårsmenu.

Appetizer:
Små vafler med rejer, ricottacreme m/urter, citron og karse

Forret:
Te-røget laks med bok choy, sesam med wasabi smag, mayo med lime og chili, sennepskarse samt rugbrødschips

Hovedret:
Oksemørbrad, oksespidsbryst, kartoffelkurv med kartoffelpuré, grønkål, trøffel, appelsiner, bearnaise og timiansky

Dessert:
Mandeltærte med vaniljecreme, basilikum, hindbær, ferskenpuré og crunch

Super fin menu og mere end rigeligt med mad, så alle blev mætte og der var endda mad til overs.

Efter hovedretten fik vi kaffe og Baileys og en spil HINT. VI delte os i to hold, 2 på det ene og 3 på det andet. Det hold jeg var på tabte – men kun knebent, fordi jeg ikke kunne huske titlerne på Abbas snage – jeg kan derimod synge med, men lige der kunne jeg ikke huske en eneste titel.

Da vi var færdige med at spille, spiste vi desserten og blev færdige, lige tids nok til at kunne se- og hører rådhusklokkerne slå 12 få skålede- og hoppede ind i det nye år.

Jeg tager ofte i byen uden at tage mit kamera med, for det er jo ikke det det handler om, altså at tage billeder, men om at hygge sig og være sammen og derfor poster jeg heller ikke på FB eller IG. I går ville jeg så egentlig godt have haft kameraet med, men det var for at fotografere fyrværkeriet i Odense. Nu måtte jeg så nøjes med at snuppe et par snapshots med min iPhone SE og de kan skilt gå an.

En dejlig nytårsaften sluttede med at vi kører Anita sikkert hjem (jeg havde drukket Nordic, det meste af aftenen, på nær velkomsten og kl. 24) og derefter fortsatte vi herhjem, hvor vi landede 01:40 og hoppede til køjs kl. 2.

En super dejlig aften præcis som vi kan lide den og næste år afholdes hos os, med deltagelse af et par fra Nordjylland.

2 kommentar

 • Karin
  1. januar 2019 at 14:28

  Super hyggelig aften. Lækker menu i der har valgt, håber den smagte lige så godt som den lyder.
  Det lyder hyggeligt med sådan et spil. Har aldrig rigtig fået gang at spille det store, fik det ikke med hjemmefra. Måske skal det på min bucketliste.
  Dine billeder af nytårskrudt er da gode.
  Skønt i allerede har en aftale til nytåret 2019/2020.
  Velkommen til 2019.

  Reply
  • Catarina
   1. januar 2019 at 15:40

   Menuen smagte helt fint og var yderst let at gå til. Alt var præcis beskrev og mærket op så det var til at finde ud af.
   At spille er en enormt hyggelig måde at være sammen på. Hjemme, da jeg var man, blev der spillet kort og jeg tror at jeg inden jeg var 10 år, kunne de fleste mere eller mindre kendte kortspil, ligesom vi også spillede yatzy. Vi spillede ikke så mange brætspil, men lidt. HINT havde jeg kun hørt om, men det er bestemt et spil alle aldre kan være med til og der er kun to hold – man skal så være minimum 4 spillere.
   Det var lidt spontant at det blev sådan, men nu er det på plads og det er nu også rart. 😀

   Reply

Skriv en kommentar