Menu
Livet

Udstillingsmodel

Jeg elsker at komme på kursus også selvom et evt. kurset ikke altid helt lyder som noget for mig, eller er noget jeg sådan lige vil kommer til at gøre brug af. Der er altid noget man kan lære og der er altid et eller andet man kan tage med derfra, om ikke andet, bare det at høre om andre menneskers udfordringer/succeser osv.

Her i efteråret, ja det var vist i staten af november, var jeg og et par kollegaer på lille salgskursus, for ikke sælgere i Assens. Det var et kursus udvikling Assens arrangerede. Det var faktisk et rigtig godt kursus, hvor vi fik en masse med derfra, ideer og tips ikke kun til arbejdsdagen, men tips og ideer som også kan opsættes- og bruges i privat regi.

Mine kollegaer og jeg blev spurgt og vi havde noget i mod at der blev taget billeder af os til en artikel der skulle skrives til brug i en folder og på nettet, og nej det havde vi ikke ligesom vores chef, ikke havde noget i mod at ligge firmanavn til.

Mine kollegaer og jeg blev spurgt og vi havde noget i mod at der blev taget billeder af os til en artikel der skulle skrives til brug i en folder og på nettet, og nej det havde vi ikke ligesom vores chef, ikke havde noget i mod at ligge firmanavn til.

På den måde havnede vi i den lille folder som nu findes i Assens kommune og på nettet.

8 kommentar

 • Helle Klitgaard
  15. januar 2019 at 19:12

  Linket virker ikke, men jeg er sikker på, at den er fin 😊

  Reply
  • Catarina
   15. januar 2019 at 19:18

   Tak for info – det er nu rettet og virker Helle 😀

   Reply
 • Karin
  16. januar 2019 at 06:49

  Det er altid dejligt at få fyldt op med nye tanker og ideer. Det kan jeg tilslutte mig. Så mulighederne for kursus i ny og næ er fantastisk. Bare der var flere relevante ½ dags kurser, eller måske er det bare mig der skal lære at trække mig væk under frokosten eller lignende, så jeg lige kan koble fra 🙂
  Vi bevæger os ofte omkring diverse fagområder i en administration. Den “gamle” titel kontorassistent kan skyde med spredehagl, ved der idag findes mange andre fine titler, de er dog mere specifikke. Hvis vi er med på telefonen, møder vi jo kunderne, og for at yde den bedste service, er det rart at have nogle redskaber fra rygsækken, der kan hjælpe med god kundepleje.

  Reply
  • Catarina
   16. januar 2019 at 16:55

   Det er nemlig dejligt Karin og selvom det var et heldags kursus, havde vi næste ne times frokost som min ene kollega og jeg brugte på en lang gåtur. Og der var mindre pauser igennem dagen, så det var ikke et overfyldt hovede vi gik hjem med.
   Det er altdi godt at have lidt ny med fra andre områder, for man ved aldrig hvor det kan bruges. 😀

   Reply
 • VenterPaaVinBlog
  16. januar 2019 at 11:54

  Hvor skægt – husker selv at ende i et blad i forbindelse med min uddannelse (:

  – A

  Reply
  • Catarina
   16. januar 2019 at 16:54

   Aii, ja det er da lidt sjovt 😀

   Reply
 • Celena
  20. januar 2019 at 13:18

  Great photo! Love the glasses! xox

  Reply
  • Catarina
   20. januar 2019 at 18:15

   Thanks Celena 😀

   Reply

Skriv en kommentar