Menu
Familieliv

Som jeg dog elsker de klare morgner

Umm, jeg elsker at vågne op og opdage, at det øjeblik mørket viger for lyset, viser landskabet at det er dækket af den fineste frost. Mig ud i haven med en tyk trøje, bare ben i træsko (ømt syn som ingen af jer ønsker at se) og så ellers indsnuse friskheden, mens kinderne fik en frisk rød farve. Skønt!

Allerede i aftes kunne jeg mærke, at jeg trængte til en dag for mig selv. Jeg blev hurtig enig med mig selv om,  at jeg i dag lørdag, ingenting  skulle lave, altså ud over hvad der lige falder mig ind og selvfølgelig indebæger det også, at prøve mine nye farver som jeg købte i går, dem kan du forøvrigt se på min Instagramprofil. Jeg trænger til denne her slapperdag, hvor jeg ingen planer har, så derfor røg der et afbud afsted til dagens arrangement. Motionen, ja den få også lov til at passe sig selv.  I dag er Catarina-dag og jeg skal stornyde den. Bum.

12 kommentar

 • Therese
  19. januar 2019 at 10:56

  Jeg gik også ud i morges, iført slaskede bukser og uldsokker. Lukkede fire høns ud til frostbidt græs – ingen succes for dem, men stor succes for mig. Jeg elsker den sprøde kulde 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. januar 2019 at 12:44

   Så var du sikkert et lige så kønt syn som jeg. 😀
   Kunne godt forestille mig at hønsene ikke synes det var det fedeste vejr at komme ud i, de vil sikker foretrække varme og sol. Men ja, det er dejligt når frosten rammer, når bare ikke blæser en alt for slem, bryder mig ikke så meget om blæste og råhed.
   Tak fordi du kikkede forbi og god weekend til jer alle fire.

   Reply
 • Jonna
  19. januar 2019 at 13:32

  En god ide der skal være plads til ingen ting, jeg læser og ikke andet i dag.
  God weekend.

  Reply
  • Catarina
   19. januar 2019 at 16:11

   Det er noget af min dag også gået med ligesom tegning/maling 😀
   Ha’ en god aften Jonna.

   Reply
 • Layoni
  19. januar 2019 at 14:58

  Ha ha ha dejlig læsning fra både Therese og dig Catarina 🙂 for jeg strøg også ud i morges omkring kl 4.30 da naboens kat stod og “græd” foran min terrassedør, kun iført lyserøde natsokker og tshirt og en lilla trøje, og sørgede for lidt spiseligt til den lille stakkels mis. Er det noget jeg ikke kan klare, så er det dyr i nød, og jeg ved jo katten næsten aldrig kommer indenfor uanset vejret, så nul bekymring angående mit outfit tidlig om morgenen 😉

  Reply
  • Catarina
   19. januar 2019 at 16:13

   Uha, der er ikke noget være end en kat der står og græder, det lyder næsten som et barn. Godt du gav den lidt mad og måske vand? Du har været lige så kønt et syn som Therese og jeg – nu mangler vi alle bare de lyserøde papilotter, så var vi et hit. 😆
   Ha’ en dejlig lørdag og weekend Layoni og hust at sætte lidt ud til katten allerede i aften. 🙂

   Reply
 • Karin
  20. januar 2019 at 07:38

  Det var en fantastisk morgen inden det begyndte at lysne, for der kom der noget isslag her. Heldigvis var der blevet saltet præventivt. Efterfølgende blev det en meget smuk dag. Vejrapp´en blev snydt. Den sagde gråvejr og vi fik solskin.
  Håber din dag gav dig lige det du manglede, tid til dig og bare dig, masser af alenetid, og krydret med det du havde brug for.
  Ønsker dig en dejlig søndag, krydret med det du holder af.

  Reply
  • Catarina
   20. januar 2019 at 18:15

   Uha isslag, det er ikke det fedeste, godt der var saltet. I det hele tager kan man godt se at det allerede er blevet lysere om morgenen, men aller mest kan vi se det sidst på eftermiddagen, der kl 5 er det endu ikke helt mørkt, som det var i december.
   Det var en dejlig afslappende lørdag, lige h vad jeg trængte til – nu er jeg klar igen og også klar til en ny uge.

   Reply
 • Celena
  20. januar 2019 at 13:24

  I hope that you had a great Catarina day! Today, we are having a bad winter storm. The Montreal airport is even closed! So, I get a quiet day by default… much appreciated regardless of how it comes about 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   20. januar 2019 at 18:17

   I sure had Celena and I rely enjoyed having a whole dag wit no plans. I needed that.
   I’ts rely som winter you gys have at the moment. Hopefully, you don’t have to spend to much time outside. Dose the schools close, when it gets that bad?

   Reply
   • Celena
    21. januar 2019 at 00:16

    I was hoping for a bit more overnight but it looks like work and school tomorrow 🙁

    Reply
    • Catarina
     21. januar 2019 at 11:15

     Buuu, hope that there will come so much, that you get of 😀 That would be fun 🙂

     Reply

Skriv en kommentar