Menu
Familieliv / Livet

Den smukkeste søndag

Efter at have tilbragt lørdagen i t-shirt, uldsokker og den store vamsede trøje min mor har strikket til mig med indendørs sysler, vågnede jeg i dag mere udvidet end jeg har været i flere måneder. Jeg måtte simpelthen ud i den friske morgens frost og gå, bare gå en tur. Jeg klædte mig på, slugte den kop kaffe Søren serverede for mig og hoppede derpå i gummistøvlerne og dunfrakken. Kameraet og et ekstra batteri røg med da jeg lukkede bryggersdøren bag mig.

~Husk du kan trykke på billederne, hvis du vil se den i en større størrelse.

HOLD nu op hvor var det en dejlig tur og hvor var det godt jeg ikke ventede med at gå til senere på formiddagen, for lyset var helt fantastisk og jeg nød i den grad turen igenne skoven ud til markerne og igen igennem skovene på den anden side. Jeg har vist før fortalt, at det er sjældent jeg møder nogen i skovene omkring os, men i dag, mødte jeg temmelig mange, for Odense Orienteringsklub, havde arrangeret et løb for de 10-12 årige (det vil jeg skyde på de var) og der var mange. Jeg troede faktisk ikke, at der var så mange børn der dyrkede orienteringsløb, men der er der, i hvertfald i Odense. Da jeg på tilbagevejen gik forbi en af de mange gårde, galede hanen op imod en ensom luftballon, som sagte sejlede hen over hovederne på os. Hønsene blev lokke ud på marken af hanens galeri og mens jeg fortsatte hjemad med hanes gal som farvelsalut, tænkte jeg på Søren og min fantastiske  tur i luftballon for et par år siden. Hjemme havde Søren have sørget for en lun brændeovn og en dejlig chailatte til mig. Søndagen startede skøn og forblev det resten af dagen, som her på matriklen er blevet brugt på lidt praktiske ting så som vinduesafvaskning. Nu må solen godt kunne på mine vinduer igen, få nu er de til at se ud af. Ha’ en dejlig søndag aften.

4 kommentar

 • Celena
  21. januar 2019 at 00:15

  Beautiful! What a good way to start your Sunday xox

  Reply
  • Catarina
   21. januar 2019 at 11:14

   I love starting my days of early, and getting out, if it’s nice weather 😀

   Reply
 • Karin
  24. januar 2019 at 06:48

  Så smukt vejr. Kan godt forstå du valgte en travetur. Så meget skønt på egenomsorgskontoen, nu er der masser af plads til hverdagen, måske nogle weekender der ikke giver så megen plads til både og.
  Søndag eftermiddag bemærkede jeg noget utilpashed, øv, nu er er først ved at vende tilbage, og er ved at gøre klar til afgang til job. Og det på en lille fredag. 😉

  Reply
  • Catarina
   2. februar 2019 at 09:26

   Det var fantastisk vejr og jeg elsker at gå disse ture i området omkring her. : Aii hvor ikk den utilpashed som du følte dengang, satte sig til noget ala det jeg lige har været igennem.
   Ha’ en dejlig weekend 😀

   Reply

Skriv en kommentar