Siden sidst

10. juni 2019

Ja, der er ikke sket det vilde – eller det er der jo, men jeg er bare ikke særlig flittig til at det det her. Men det har I jo allerede opdage. Jeg er også holdt op med at love mere end jeg kan holde, så derfor heller ikke flere løfter herfra. jeg håber I alle har nydt Pinsen og har ike minst, nydt den allersidste helligdag inden jul.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


1

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Karin 10. juni 2019 at 19:38

  Der sker altid lidt. Er det så lige noget der skal frem her på bloggen, eller er der andre ting der trækker.
  Tænkte selv det samme da jeg vågnede i morges, altså, den sidste helligdag inden 25. december rammer. Pyha, nu er det kun den optjente ferie der kan benyttes, når der er brug for lidt mere end en weekend.
  God aften. Vi ses jo meget snart.

 • Reply Layoni 13. juni 2019 at 14:08

  Tak for den gode ide til væggen 🙂 det skal bestemt sættes i værk herhjemme, når jeg er gået på efterløn 🙂 det pynter rigtig godt på en kedelig væg 🙂
  God dag til dig 🙂

  • Reply Catarina 14. juni 2019 at 17:37

   Jeg er så glad for den og selv manden synes det er en fed måde at bruge lige den væg på – sådan lidt rå og alligevel pæn. 😀

  Leave a Reply