Menu
Livet

Siden sidst

Ja, der er ikke sket det vilde – eller det er der jo, men jeg er bare ikke særlig flittig til at det det her. Men det har I jo allerede opdage. Jeg er også holdt op med at love mere end jeg kan holde, så derfor heller ikke flere løfter herfra. jeg håber I alle har nydt Pinsen og har ike minst, nydt den allersidste helligdag inden jul.

4 kommentar

 • Karin
  10. juni 2019 at 19:38

  Der sker altid lidt. Er det så lige noget der skal frem her på bloggen, eller er der andre ting der trækker.
  Tænkte selv det samme da jeg vågnede i morges, altså, den sidste helligdag inden 25. december rammer. Pyha, nu er det kun den optjente ferie der kan benyttes, når der er brug for lidt mere end en weekend.
  God aften. Vi ses jo meget snart.

  Reply
  • Catarina
   13. august 2019 at 20:06

   Jeg synes at at meget af det som ikke rammer bloggen, er fordi vi også er nået en alder, hvor vi værtsætter tiden her og nu og ikke behøver ar dokumentere alt, hvis du forstår hvad jeg mener 😉
   Jeg glæder mig allerede til ferien omkring jul og lige nu er der meget meget lang tid til da og jeg er lige ved også at sige – heldigvis, for så er lyset her lidt længere endnu. 😀

   Reply
 • Layoni
  13. juni 2019 at 14:08

  Tak for den gode ide til væggen 🙂 det skal bestemt sættes i værk herhjemme, når jeg er gået på efterløn 🙂 det pynter rigtig godt på en kedelig væg 🙂
  God dag til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. juni 2019 at 17:37

   Jeg er så glad for den og selv manden synes det er en fed måde at bruge lige den væg på – sådan lidt rå og alligevel pæn. 😀

   Reply

Skriv en kommentar