Menu
Familieliv

Hundesitter og Børnevisit

I de sidste 14 dage har vi haft fornøjelsen at være hundesitter for den lille Cleo, som efterhånden er blevet 6 år og derfor er meget  mere “afslappet” en da hun var en unghund. Det er altid en fornøjelse at passe hende, da hun er noget af det nemmeste at have med af gøre.

Da hendes familie kom med hende var det ikke bare for at aflevere hende, men også for lige at tilbringe en weekend her hos os, inden den stor på familieweekend i et sommerhus ved vestkysten og efterfølgende Smukfest for den ene af voksne og familie besøg for den anden.

Asbjørn er efterhånden 8 måneder og dermed også en lille lækker unge med masser af krudt i rumpen. Han kravler med en utrolig fart og vil meget gerne op og stå ved alle de steder hvor han kan nå op, ligesom han er vild med, at vi andre holder ham i hænderne, så han selv kan gå.

Der sker en masse heletiden og heldigvis er hans forældre flinke til at sende os opdateringer med billededeling hver uge – fagre nye verden, det fattes ikke dengang vi andre havde børn.

Jeg fik fanget et par billeder af ham, mens han spiste og det er nogle af de skønneste, da de på ingen måde er opstillede eller forskønnet. Det er bare nogle af alle de udtryk han kommer med i løbet af en portion mad.

Nu er Cleo og hende dejlige famile igen taget hjem til Sjælland og vi ser dem først igen om små 2 uger.  Mine gåture bliver ensomme, for det er altså ret så hyggeligt at gå tur med sådan en lille 4-benet ven, men så må jeg bare lytte til en lydbog. Jeg har efterhånden fået lyttet til en del på alle mine gåture. Sig endelig til hvis du har lyst til at får ligt inspiration omkring lydbøger.

8 kommentar

 • Karin Abildhauge
  11. august 2019 at 21:26

  Hvor er det dejligt med feriegæster. Cleo kan smelte et hvert hjerte ❤️
  At der nu er kommet en så fantastisk guldklump til, og han nu allerede finder vej til skuffer og skabe, hvis ikke der lige er nogen der giver en finger, hånd. Det er så livsbekræftende.
  Jeg er vild med hans mimik, det er helt fantastisk 💙😍

  Reply
  • Catarina
   11. august 2019 at 21:56

   Det har været så skønt og lige nu er her temmeligt tomt. Men hverdagen indfinder sig og de “gamle vaner” vender helt sikkert meget hurtigt tilbage.
   Du ø ønskes en dejlig uge og forhåbentlig, går det fremad med lister og to-doos 😀

   Reply
   • Karin
    12. august 2019 at 08:12

    Tusind tak. Der tages små skridt i den rigtige retning. 🍀🌹

    Reply
    • Catarina
     13. august 2019 at 10:42

     Dejligt at høre 🙂

     Reply
 • VenterPaaVinBlog
  12. august 2019 at 12:06

  Tips til lydbøger er altid velkommene. Og sikke en sød gæst at have – også med mad op til begge næsebor.

  Reply
  • Catarina
   12. august 2019 at 18:04

   Ja, er en skøn lille én 😊 Jeg laver lige et lille indlæg om de bøger jeg indtil i år har fået lyttet til og læst. Jeg lavede et indlæg ved årsskiftet hvor jeg havde alle de bøger med som jeg kom igennem sidste år. Det kan du kikke på indtil jeg lige får skrevet det andet, som nok kommer i orden eller i overmorgen.
   https://www.catarina.dk/2018/12/31/reflektion-over-aaret-der-er-gaaet/

   Tak for di kommentar og ha’ en dejlig aften.

   Reply
 • Layoni
  12. august 2019 at 17:37

  Dejligt barnebarn 🙂 og dejlige billeder 🙂 jeg vil have et kursus i fotografering, når jeg om 89 dage omsider går på efterløn 🙂 mange af dine billeder inspirerer mig meget 🙂 og hvor er det bare dejligt du lige skrev på din blog 🙂
  Masser af sommer hilsener fra Layoni 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. august 2019 at 18:07

   Aii det lyder spændende med sådan et kursus. Er der nogle gode nogen i nærheden af hvor du bor?… nu jeg lige skriver denne kommentar, kom jeg til at tænke på om ikke der er en fotoklub i nærheden af dig, for det er altså meget god vide der er sådan et sted og nogle gange kommer der fotografer udefra og holder foredrag. Jeg har ikke selv været i sådan en fotoklub, men kun læst om dem. 😊 Måske noget for dig.
   Tusinde tak for din kommentar og ha’ en dejlig aften Layoni 🙂

   Reply

Skriv en kommentar