Menu
Familieliv

En lille opgradering

Det er ikke fordi jeg som sådan har mig eget lille kontor, men i sin tid da jeg gik til fransk, lavede vi et lille hjørne til mig på den aller mindste værelse, hvor jeg kunne side uforstyrret og øve de franske gloser. Efter jeg stoppende med fransk, har jeg brugt pladsen til at sidde og tegne ved.

Værelse kan næste ikke kaldes et værelse, selvom der er en seng derinde, er det mere et lille kontor, sådan rent størrelse mæssigt, da det kun er ca. 7m². Det var ikke sådan udpræget hyggeligt, men helt ok, og først og fremmest, så fungerede det til det det blev brugt til. Et ekstra gæsteværelse og til mig, et værelse hvor jeg kan tegne og lave andet i den retning. Vi bruger normalt ikke den del af huset i hverdagen, da Søren og jeg har alt hvad vi skal bruge i den anden handel af huset. Det er kun når drengene kommer hjem, at der er liv i den ende hvor værelserne befinder sig.

I går fik jeg så lige et flip. Nu skulle der ske noget inde på det værelse. Jeg fik ryddet op i et par ting som “bare var stillet derind”, fordi pladsen var der. Efterfølgende gik jeg ind IKEA’s hjemmeside og fandt et par småting og en stol (jeg har tidligere bare taget en spisstue stol med mig) som ville passe fint til rummet og dermed give det en smule hygge og kontorstemning.

Efter end arbejdsdag i går, gik jeg hjem go tog bilen ud til IKEA. Jeg fik mine ting og kørte derfra igen, inden trafikken blev for bøvlet, for klokken nærmede sig efterhånden 16.

Da en tidlig aftensmad var sat til livs, fik jeg samlet alle tingene og hente boremaskinen samt tilbehør i kælderen. Alt blev i løbet af en time samlet og sat op.

Det ser faktisk ret hyggeligt og indbydende ud og lysten til at sætte mig med mine tegneredskaber indfandt sig med det samme. Det er ikke håndplukkede små unikke ting ej heller dansk møbel design, men det er ikke det der betyder noget for at jeg kan udfolde mig. Det eneste unikke der findes derinde, det er mig og det er vist også det vigtigste ikk’. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

7 kommentar

 • Karin
  21. august 2019 at 10:52

  Hvor er det blevet hyggeligt, og tiden kommer nærmere, hvor vi trækker ind tidligere, ikke for at gå i seng, men hygger med det vi hver især finder ro ved. Du er kommet godt i gang med at tegne, og gør det fantastisk, så er der brug for ro til at udvikle. Det føler jeg det rum kan give dig.
  Forøvrigt et skønt lille hjørne til at læse en bog, det er jo lige årstiden vi møder, hvor bøgerne igen finder sin plads, eller bliver det også lydbøger du vil vælge i denne hyggekrog bag døren 🙂
  God onsdag – her er himlen blå med hvid vat hist og pist, krydser fingre for tørvejr.

  Reply
  • Catarina
   21. august 2019 at 18:35

   Ja, det skærper desværre derhen af hvor inde hygge bliver mer end den udenfor. Jeg kunne godt bruge et par måneder mere, men den næste uges tid med det gode vejr der nu kommer, er heller ikke at kimse af. Jeg synes også selv det er blevet rigtig godt og som anden sagde, da han så det, “så får jeg dig jo slet ikke at se hele vinteren” 😆 Så det måtte jeg så love ham at han gjorde. 😉

   Reply
 • Jakob Kjøller
  21. august 2019 at 11:43

  Jeg ville nu kalde det et “artist in residence” rum 😉

  Men der er nu ikke noget som at få sit “eget rum”, hvor man kan arbejde med sin passion, helt uforstyrret. Derudover er det jo helt nostalgisk at se Joe McNally og Tybjergs bøger på hylden, har selv Joe’s endnu, dem bliver jeg aldrig træt af 🙂

  Men anyway, tillykke med det 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. august 2019 at 18:38

   Aii Jacob, det er et godt ord, det tyv-stjæler jeg 😀 Jeg har egentlig altid gerne ville have sådan et rum. Jeg havde et inden jeg mødte manden, men så blive vi lige pludselig 3 mere og dermed røg “mit” rum, så det er dejligt at få lidt igen og det lille her, tjener formålet 😀
   Ja de bøger, er hyggelige alt kikke i endnu, så dem går jeg ikke af med og med en ældre søn, som er begyndt at interessere sig for fotografering kan det vær det bliver brugt endnu mer3e, specielt dem af Tybjerg 😀
   Tak for din kommentar og ha’ en dejlig dag.:)

   Reply
 • Per Teilmann
  21. august 2019 at 18:12

  Det er da ret unikt at have sådant et rum. Det ku’ jeg godt ønske mig 😉

  Reply
  • Catarina
   21. august 2019 at 18:39

   Jeg er også blevet helt glad for det, også selvom det ikke er stort, så er det hyggeligt og ikke mindst…nit 😉
   Tak for din kommentar og ha’ en god aften Per.

   Reply
 • […] hænger hun og pynter så fint på den lille kontor. Ja det er faktisk blevet så enormt hyggeligt i derinde, at jeg næste glæder mig til, at det […]

  Reply

Skriv en kommentar