Menu
Familieliv / Livet

Tiden flyver mens sommere nydes

Uha som jeg synes tiden flyder afsted. PÅ den ene side er det helt og aldeles forfærdeligt, for dage bliver hurtigt til uger, måneder og til sidst er endnu et år gået. PÅ den anden side, så er det også en smule rart, for så kommer weekenden, ferierne også hurtigere – eller det forsøger jeg at bilde mig selv ind. Jeg nyder at vi igen har fået noget der minder om sommer, ja jeg kan næste ikke få nok.

I dag er det dog en smule overskyet her over min del af Fyn, men sket ikke koldt og vejrguderne har lovet opklaring. Jeg behøvede ingen jakke, da jeg målrettet gik afsted mod kontoret kl 7:30, det eneste jeg havde i hånden var en paraply, men med de par dryp jeg mærkede på mine bare arme, var det langt fra nok til at jeg slog den op.

I går fik jeg endelig fat i en pæn egetræs ramme til min røde dame. Jeg havde hele tiden tænkt at hun skulle have ne pæn ramme, men kunne ikke helt blive enig med mig selv om hvilken det skulle være. Men da jeg så så hvilke ben der var på stolen på mit kontor – egetræsben – ja så var det selvfølgeligt afgjort. En egetræsramme.

Nu hænger hun og pynter så fint på den lille kontor/gæsterværelse. Ja det er faktisk blevet så enormt hyggeligt i derinde, at jeg næste glæder mig til, at det bliver vinter og tid til indendørs sysler. Men altså også kun næsten. Lad endelig sommeren og sensommeren vare så længe som muligt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin
  29. august 2019 at 10:23

  Åh ja, så skønne dage vi lige har haft. 😍
  Her til morgen og ja i skrivende stund, er det regnvejr, og gråt ser det ud. App´en siger det vil fortsætte frem til eftermiddagskaffe tid.
  Talte med yngste her til morgen, sjovt nok var vi begge enige om vi allerede længdes efter sommervarmen. Otto ville have både lange bukser og langærmet bluse på, det var jo ikke sommer mere, der er jo regnvejr, så tror han slægter både mor og mormor på, mht. sol, sommer og varme. 😉
  Hvor er det et dejligt billede du har, og rammen er fantastisk. Det bliver så lækkert for dig til vinter. ❤

  Reply
  • Catarina
   29. august 2019 at 12:58

   Og jeg har lige læst at det fortsætter weekenden over og noget af næste uge, bare ikke med de helt høje temperature. Det er SÅ dejligt. 🙂
   Lidt tidligt med lange ærmer og lange bukser, men jeg forstår ham, når nu det var så gråt. Ja, han slægter eje helt sikkert på i den retning.
   Tak for din kommentar og ha’ en vidunderlig dag 😀

   Reply
 • Layoni
  30. august 2019 at 16:26

  Sensommeren er noget af det bedste efter min mening, for så føles vinteren ikke så lang i mine tanker, og derefter glæder jeg mig faktisk til at skulle tænde op i brændeovnen igen, og sidde foran fjerneren med et dejligt tykt tæppe over benene, men dog alligevel er vinteren alt, alt for lang her på vores breddegrader, men hvor jeg dog glæder mig til at gennemgå din bogliste 🙂 det bedste jeg ved, er en rigtig god bog, at fordybe sig i, så jeg blev så glad,da du præsenterede din liste 🙂 tak for det Catarina 🙂
  og må nok sige, det er et dejligt arbejds/hygge værelse du har fået lavet i stand, og en dejlig inspiration for os andre, eller i hvert fald mig 🙂
  rigtig god aften, og weekend til dig og din Søren 🙂
  masser af weekendhilsener fra Layoni 🙂

  Reply
  • Catarina
   30. august 2019 at 18:59

   Hej Layoni
   Jeg kan kun give dig ret i af vinteren er alt alt for lang også selvom vi prøver at lave den så hyggelig som muligt med brændeovn, tæpper, bøger og film. Så derfor vil vi ligesom sidste år, smutte afsted til lidt sommer og sol, når det nye år nærmer sig.
   Ja, mit lille værelse er blevet ret hyggeligt selvom der ikke er meget plads, så er det meget indbydende også for dem der kommer il at overnatte derinde, for det er jo også et af gæsteværelserne. 😀
   Du ønskes også en rigtig god weekend og nyd sensommeren .

   Reply

Skriv en kommentar