Menu
Familieliv / Livet

Årets sidste sommerdag blev så dejlig

Jeg havde fødselsdag i går tirsdag og derfor havde jeg valgt, at jeg ville holde fødselsdag for familien i lørdags. Det var vist meget heldigt valgt. For det første, var det jo helt ualmindeligt godt vejr og vi sad hele eftermiddagen og aftenens med, ude på terrassen. For det andet, så endte jeg faktisk med at være syg og næste helt væk fra vinduet på selve dagen – så for første gang i mit liv (tror jeg nok) så var jeg sengeliggende på min fødselsdag. Øv øv.

~Billede 1 er taget af mig, mens billede 2 og 3 er taget af Daniel (ældstesønnen)

Jeg havde sagt til vores drenge, at de kunne kikke hjem den weekend, for så kunne vi min fødselsdag. Alle ankom fredag aften og vi hyggede os med snak. Lørdag eftermiddag kom svoger og svigerinde og vi nød dagen på terrassen med en kæmpe pavlova med friske hindbær, brombær og blåbær, og selvfølgelig toppet med revet chokolade – ja den må I så tænke jer til hvordan så ud, for jeg glemte helt at få taget billeder. Senere rykkede vi om på sydvendte terrasse og grillede og nød den dejlige sommeraften, som skulle vise sig at være den sidse for i år. Vi blev siddende til det blev mørkt og edderkopperne, begyndte at komme ned oppe fra udhænget – så skal jeg ellers lige love for, vi kunne trække inden for. Lørdag morgen havde jeg allerede mærket en lidt træls kriller i den ene side af halsen, men I ved…. man er i gange og der kommer gæster osv….så jeg slog det hen. Søndag var det der stadig og følte mig også en smule tung i hovedet, sådan alla tømmermænd, selvom jeg kune havde drukket alkoholfri bobler. Som søndagen skrev frem, blev der værre og værre. Da søndag blev til mandag, måtte jeg kapitulere og melde mig syg fra jobbet, med feber, snot og hele baduljen, incl. ondt i samtlige knogler og led. jeg har så mere eller mindre sovet de sidste 3 dage. Nu vil jeg iføre mig et par tykke hjemmestrikkede sokker og se om jeg ikke kan komme lidt på højkant, da jeg satser på, at jeg i morgen kan vende tilbage til min kontorplads og se om jeg kan få indhentet lidt af det forsømte.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin
  5. september 2019 at 07:10

  En så vidunderlig sidste sommerdag, det er en af de dage aftner du sent eller aldrig vil glemme. Både pga. det smukke vejr, og det fantastiske selskab. ❤
  Billedet i midten af onkel (farbror) Christian og Asbjørn, fik lige skubbet lidt til mine tanker på udviklingen indenfor det elektroniske område. I mit hjem kom der først tv da jeg var et par år, og det var ikke hver mands eje. I dag kan børn selv streame, håndtere al den elektronik vi har, før de kan gå 😍
  Hvor er der mange der ligger med et eller andet, kan det kaldes en sensommer, tidlig efterårs infektion. Dejligt du er på højkant igen, og det kun er 2 dage tilbage af denne arbejdsuge.

  Reply
  • Catarina
   5. september 2019 at 19:30

   Det var det virkelig og bare det at det var muligt at opholde sig udenfor så længe uden at vi blev kolde var skønt. September kan nogle gange godt være dejligt, men ikke som vi har det nu. Faktisk, så havde han set Christian side med musen lidt før han kom over og side på skødet af ham, og derfor vidste han lige præcis hvad han skulle “pille” ved og han fik selvfølgelig lov 😉
   Og du har ret – børn er helt vildt dygtige til at det teknologi, som det for os, nogle gange godt kan tage lidt tid for at finde ud af. 😉
   Jeg har været å job idag og endte med at snuppe en god lang lur da jeg kom hjem – en dag tilbage og så weekend, hvor vi ikke har nogle planer andet et et optiker besøg for mit vedkommende 😀

   Reply
 • Mette Bech
  2. oktober 2019 at 14:04

  Er I ene drenge i familien?
  Hos os er det lige omvendt – KUN piger 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. oktober 2019 at 18:02

   Nej drengene har skam kusiner 😊

   Reply

Skriv en kommentar