Menu
Livet

Er det allerede oktober?

Altså ved du nu hvad – hvorfor er det lige at tiden suser sådan afsted. Ja ikke at jeg ikke kan følge med, for det kan jeg, (alt andet er noget plader at sige) men jeg synes lige at september startede og nu er det allerede oktober og over en måned siden jeg skrev her på bloggen sidst. Det er altså for sløvt!

Jeg synes eller lige jeg var inden i sådan en god gænge med at få skrevet og jeg nød det også. Men jeg tror det også hænger sammen med at arbejdet fylder en del og jeg så bare ikke orker at tænke på at for formidlet en fornuftig tanke til bloggen her.

Nu er efteråret så eftertryggeligt ankommet og jeg ved at med indetil, kommer lysten, tiden og ordne tilbage.

6 kommentar

 • Karin
  4. oktober 2019 at 06:37

  Pyha, så enig, hvor blev September af??? – Her tror jeg måneden nærmest regnede væk, eller skal ikke klage, vi fik jo kun 165,1 mm, har hørt de i de sydlige egne har fået op mod 200 mm regn. Der var lige nogle smukke dage 18/9 – 23/9 hvor der kun faldt 0,6 mm over alle dage, og åh jo så var den 25/9 også fri for regn.
  Det lød lidt for sort, det var september ikke, den bød på mange skønne stunder, både i familien, og i mit eget selskab, og sammen med venner.
  Ønsker dig en dejlig weekend.

  Reply
  • Catarina
   4. oktober 2019 at 13:34

   Ja, der er kommet et par dråber eller 10 hernede, men haven havde egentlig også brug for det og sikkert også vores grundvand 🙂 Jeg var til 50 års fødselsdag den 21/9 og det var det skønneste vejr, da vi var ude og besigtige alle markerne på ladet af store trailere med en kæmpe halmballe på 😀
   Jeg har også nydt september, men den gik bare en smule for hurtigt 😀
   Dejligt at du også nød måneden.

   Reply
 • Layoni
  7. oktober 2019 at 11:26

  Hej Catarina 🙂 ja, arbejdet tager godt nok meget af ens fritid, og hvor jeg dog kender det med at finde overskud, til det man så gerne vil, men bare ikke orker, så det er overhovedet ikke sløvt, at du ikke får skrevet så meget her på bloggen 🙂
  Efteråret kan nu også være meget hyggeligt med ledlys stående rundt omkring 🙂 havde den tid dog bare ikke været så lang 😉
  Ønsker dig en dejlig dag 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. oktober 2019 at 12:47

   Ja efteråret er hyggeligt med de små lys tendt og du kan jo nyde det ekstra meget om en lille måneds tid 😀 Men du har helt og aldeles ret – den tid er alt for lang. 😀 Jeg vil virkelig prøve at skrive mere, for jeg synes jo selv det er ret så hyggeligt oat se tilbage på.
   Du må også have en dejlig dag. 😀

   Reply
 • Layoni
  7. oktober 2019 at 13:34

  Ej, kunne du virkelig huske det Catarina 😉 det er det nemlig også. Kun 33 dage tilbage, og glæden er virkelig stor 🙂 tænk al den fritid jeg pludselig får til rådighed 🙂 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. oktober 2019 at 14:02

   Ja, da – du fortalte mig jo engang i august at der kun var 81 dage tilbage (sig det ikke til nogen, men jeg har lidt af en elefanthjerne) og så må det vist være en måneds tid. 33 dage….. hold nu op hvor bliver det dejligt for dig. Er en kende misundelige – altså på den gode måde 😀

   Reply

Skriv en kommentar