Menu
Dagligdagen

Mine tur til og fra arbejde er altid seværdig

Mine tur til og fra arbejde er altid seværdig, for selvom det er 2 korte gåture på hver 2,45 km, så sker der alligevel lidt på sådan en lille strækning. Om morgenen, glider der en lidt strøm af biler i samme retning som jeg selv går, om eftermiddagen er der næste ingen trafik og det hænger nok sammen med, at jeg har fri kl. 14:30. Jeg elsker mine så gåture, som er med til, at jeg for lagt arbejdsdagen derude på landevejen, sådan at når jeg ankommer hjem, ikke tænker på arbejder. De sidste mange måneder, har udvidelse af E20 stået på og da landevejen løber parallelt med E20, kan jeg følge med i bygningen af den høje støjvold.

~Hist, hvor vejen slår en bugt, kan udvidelsen af E20 ses

~Støjvolden bygges op af flere mange mange læs jord

~Støjvolden skal efter signe blive 20 meter høj

Det sker også, at andre ting fanger mit øje, det være sig bondemanden der pløjer eller høster, råvildt der hopper over vejen lige foran mig eller rovfugle som “står” stille i luften over mit hovede. Det var dog ingen af de oplevelser, der i dag fangede min opmærksomhed. Nej det var et helt andet syn og det undrede mig. På marken som er tilsået, gik der en gammel mand med et net i den ene hånd og en stok i den anden. Det var ikke bondemanden, da jeg allerede har hilst på ham og derfor ved hvem han er, men om det evt. er hans far, er jeg ikke klar over, men synet undrede mig, specielt, fordi han gik sammem vej som jeg, bare langt langt inde på marken. Der sidste billede her, er nogle af de store lastbilder der ligger i fast pendulfart med jord og grus. Min lille gåtur frem og tilbage fra kontoret er ikke kedelig, selvom der ikke er noget specielt at kikke på, som hvis man gik inden i de store byer, men jeg nyder t se årstidens skiften, bondemandens forskellige arbejde og i det heletage får luft hver dag.

6 kommentar

 • Karin
  7. oktober 2019 at 21:06

  Det er en dejlig “lille” tur daglig. Det er skønt at få rystet arbejdsdagen af inden du lander der hjemme. Og præcis sonde skriver, følge årstiden, vejrets forskellige luner, og byggeriet af E20.
  Endnu et gode er når vi nærmer os november, så får du lige 2,45 km dagslys på kontoen, fordi du har fri kl 14.30.
  God arbejdsuge til dig

  Reply
  • Helle Frederiksen
   7. oktober 2019 at 21:30

   Dejlig gåtur som du får hver dag. Du mærker vejret og netop dine observationer er skønne at læse om. Det viser jo, at man kan opleve en masse alle steder, man behøver ikke drage ud i den store vender for at opleve. Oplevelserne er lige for næsen af os alle, hvis vi vil.

   Reply
   • Catarina
    8. oktober 2019 at 07:01

    Du har helt ret Helle, man kan opleve noget alle steder om det så er i bunden af ens egen græsplæne. Jeg eksker mine gåtur som virkelig er med til, at jeg får lidt ekstra motion, og mere lys ind på kontoen 🙂

    Reply
  • Catarina
   8. oktober 2019 at 10:13

   Ja Karin, det der med at få lys ind på mine gåturen er faktisk ret vigtig kan jeg mærke og noget jeg printere. For det gør altså en mere glad, eller det gør det i hvert fald mig. Men november er også måneden hvor jeg begynder at gå med lys og virkelig skal passe på at jeg kan blive set, men det plejer at gå, da jeg har virkelige kraftige lygter på, både foran og bagpå 😀 (sig det ikke til nogen, men jeg ligner et omvandrende juletræ) hi hi hi

   Reply
 • Celena
  13. oktober 2019 at 14:47

  What a nice way to both start and end your day! I love my walk to work so I can understand why you enjoy it so much. Happy Sunday to you xox

  Reply
  • Catarina
   22. oktober 2019 at 12:49

   Its is so nice jo get fresh air and a bite of exercise 🙂

   Reply

Skriv en kommentar