Menu
Livet

Enten er jeg for sippet eller også…

Jeg arbejder på et kontor, hvor vi ser meget forskelligt på det at rydde op efter sig selv, rengøring, opvask mv. Her mens koronaen har stået på er vi blevet delt op i celler.
Celle A er på kontoret mandag, onsdag og fredag, mens celle B er på kontoret tirsdag og torsdag. Jeg hører til celle B. På den måde er den den der arbejder på legeret ikke alene, i tilfælde af at der skulle sket noget. Alle andre kollegaer arbejder hjemmefra. Der er skarp adskillelse mellem kontoret og legeret, og vi ses kun engang imellem til frokost, og det er altså forudsat at, vejret er godt og vi derfor kan spise ude i det fri. Det fungere rigtigt fint og jeg er glad for de dage jeg lige ser de 2 af mine kollegaer.

Men men men, jeg har så også fundet ud af, at jeg arbejder på en arbejdsplads, hvor vi ser meget forskelligt på det, at rydde op efter sig selv, rengøring, opvask mv. Celle B som jeg er på, har de sidste 6 uger hvor “seberationen” har været i gang, kun drukket te. Jeg drikker altid te og min kollega har ikke så godt af for meget kaffe. Derfor har kaffemaskinen ikke været i brug fra vores hånd. Men det har den fra Celle A, og de er åbenbart fuldstændige ligeglade med hvordan deres kaffe smager, endsige hvordan maskinen ser ud. Ligesom deres tomme dåser også står og flyder.

Selv karkluden ligner noget der er løgn og når vi i Celle B spritte af efter os, så lader vi den ende af køkkenbordet være, i håbet om at der bare er én af dem der kunne tage sig sammen. Endu er det ikke sket, men håbet er lysegrønt…. eller noget…..

6 kommentar

 • Layoni
  23. april 2020 at 15:01

  Oha, der er ikke noget værre på en arbejdsplads. Jeg fatter bare ikke de kollegaer, og os der har et oprydnings/rengøringsgen i os, kan bare ikke have det roderi og svineri, men blev glad for og læse, at jer på celle b lader det ligge ☺ det der lysegrønne håb, bliver forhåbentlig indfriet en dag ☺men alligevel dejligt du kan mødes med nogle af dine kollegaer, for må da være temmelig trist at arbejde hjemmefra konstant.
  God sommerdag Catarina ☺

  Reply
  • Catarina
   23. april 2020 at 18:33

   Ja, det har du i den grad ret i og jeg synes det er noget så træls og vi taler ikke om unge mennesker, men personer 50+. Men jeg lader det stå og priser mig lykkelig over at jeg ikke behøver at drikke den kaffe, men kan nøjes mod min egen te og tekande, som jeg gør rent hverdag inden jeg går hjem.
   Det er vildt dejligt at vi sådan kan komme ind på kontoret et par gange om ugen og lige få vent et par opgaver ril – det betyder meget, selvom jeg bestemt også nyder at arbejde hjemme fra. Der er en helt andre ro, når jeg arbejder hejjemfra og jeg synes næsten jeg får nået meget mere.😀
   Vi nyder solen herhjemme på terrassen og i det heletage alle de dejlige dage som næsten minder om sommer 😀
   Du må have en dejlig aften og nyd den sidste sol. 😀

   Reply
 • Karin
  23. april 2020 at 17:22

  Pyha, det er her jeg vil hænge et skilt op med teksten – “Ryd op efter dig selv – Din mor arbejder ikke her”.
  Selvfølgelig skal de selv rydde op, og rengøre kanden, skifte karklud. Tænker på hvad vi alle bliver opfordret til her i disse tider, med rengøring af dørgreb, stikdåser etc. i vort hjem og på arbejdspladsen, ja, der var en der mente at jeg skulle afspritte mine briller, for ja, jeg berøre dem, og tænker jo ikke over afspritning eller håndvask lige efter.
  Du er overhovedet ikke sippet.
  Ønsker dig en dejlig aften søde dig.

  Reply
  • Catarina
   23. april 2020 at 18:29

   Hej Karin
   Ja, det er lidt utroligt at de ikke selv kan ryde op og specielt med tanke på den tid vi lige nu lever i. Det der med at sætte et skilt op det dur ikke, og heller ikke det at sige at deres mor ikke er med. Det er pr’vet før uden held. Normalt plejer jeg og kollagen ude på lakeret bare at ordne det, da det jo ikke ser pænt ud når der kommer gæster osv. Lige nu kommer der heldigvis ikke gæster, nå det genere ikke dem. Men jeg synes stadig der er underligt at ikke engang kaffekolben kan gøres rent, der bliver bare smidt vand i og derefter brygges der kaffe, men beskidt vand i en beskidt kande. Lækkert…not.
   Du ønskes også en dejlig aften og nyd solen 😀

   Reply
 • Helle
  23. april 2020 at 21:21

  Gud fru mig vel! Jeg – den ene kollega i celle A har slet ikke lagt mærke til kaffekolben. Bent laver kaffe om morgenen, jeg gør det middag. Vi synes begge to kaffen smager fint. De tomme dåser må vi ikke gå på lageret med, for der er spærret af. Men jeg kan da tage dem med hjem? Hvoromalting er .. jeg passer mit arbejde når jeg er på arbejde og skænker ikke køkkenet en tanke. Jeg kan forstå det er en fejl. Men jeg får kaffekanden bragt i orden, Catarina …. det lover jeg dig. Den skal du ikke stresse mere over. Undkyld !

  Reply
 • merete
  26. april 2020 at 19:10

  Jeg plejer aldrig, som i aldrig, at kommentere på et indlæg. Synes dog ikke det er særlig pænt af dig at udstille dine kollegaer på denne måde. Det havde været mere rimeligt hvis du havde sagt det til dem.
  Mvh og god aften Merete.

  Reply

Skriv en kommentar