Menu
Familieliv / Livet / Skallebølle 2004-2021

Regnvejrsdag

Så sluttede arbejdesdagen. Efter 2 webinare, kan jeg nu officielt holde forlænget weekend. Det første af formiddagen blev brugt til at morgenhygge med manden og kikke ud på regnen, som har velsignet haven med tiltrængt vand. Fuglene i redekasserne synes ikke at tage notits af regnen, men fløg ud og ind af kasserne, præcis som de gjorde på de foregående dage, hvor solen har skinnet.

– Blåmejsen henter føde –

Med den aktivitet som blåmejsen ligger for dagen, tror jeg faktisk at der allerede er unger i kassen. Med musvitten, er jeg lidt mere i tvivl. Jeg synes virkelig det er dejligt at følge med i hvad der sker derude.

– Musvitten flyder ud –

Blommetræet som vi plantede for 2 år siden, står i fuld flor og har gjort det de sidste små 2 uger. Derimod er vores pæretræ noget mere spartansk med blomster. Måske det venter på mere sol og varme.

– Blommetræet blomstre –

I det store stenbedsplante ude foran, pibler løvefoden frem og inden længe er det umuligt at se de store sten som de gror imellem. Jeg elsker at de bed lukkes mere og mere hend over foråret.

– Smukke dråber –

Nu er det vist tid til lidt frokost, inden min mave laver for meget larm.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  2. maj 2020 at 09:03

  Det dufter så godt nu hvor der er kommet regn. Måske er det lidt lettere at finde regnorme, nu hvor de igen kan søge op. Samtidig bliver den lysgrønne farve endnu smukkere når de lige bliver frisket op, med vand fra oven.

  Dejligt med tid til tosomheden.

  Reply
  • Catarina
   2. maj 2020 at 13:26

   Den der forårsdudt, af frisked, våd muld og alt det nye grønne, kan ikke sammenlignes med andet. Nu vare det ikke længe inden alt er sprunget helt ud og den der stregrennan farve, som der er nu, går over i en mere “almindelig” grøn 😀

   Reply

Skriv en kommentar