Menu
Bloggeriet

Lidt nørdet… men det er nu pænt

Hvis du ikke er en smule nørdet og kender noget til WordPress, så er dette indlæg nok ikke noget for dig. Så spring du det bare over, men mindre du altså er lidt nysgerrig på hvad det er jeg synes er pænt.

Siden jeg startede med at blogge i 2006 har man, hvis man ønskede at bruge linkhenvisninger i tekster, enten skulle lave linket selv med koder og det hele, eller markere det ord man ville have linket skulle ligge op af og så vælge linktegnet i menuen. Præcis som man vil gøre hvis man laver et link i Word. Men nu er det nye tider i WordPress, som jo er det der hersker i maskinhuset bag bloggen.

Nu er det som sagt nye tider, og et link kan nu sættes ind helt og aldeles råt uden nogen for mor kode. Det kommer så til at se ud som nedenstående billede – jeg har cirklet linket ind med den gule streg.

Jeg synes den måde at linke på er rigtigt flot og giver læseren muligheden for at se noget af linkets indhold, uden at skulle åbne det. Jeg kunne godt se det blive brugt af firmaer som bruger WordPRess som platform. Det bedste er… eller det jeg synes er det bedste, at der også er et lille billede fra linket/indlægget i boksen. Det giver et mere æstetisk udseende.

Hvad synes du om den nye måde at bruge link på?

4 kommentar

 • Therese
  5. maj 2020 at 19:26

  Hmm. Jeg er splittet.
  Jeg kan jo godt li’ at der er mere information i linket. Men på den anden side, ligner det lidt for meget en reklameblok fra Google Ads, eller noget i den stil.
  Jeg tror jeg hælder mest til den gammeldags facon lidt endnu 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. maj 2020 at 19:36

   Ahhh, ja jeg kan godt se hvad du siger. Jeg kan godt se at hvis der er mange link, så kan det være problematisk og ja, det kan også ligne en annonce. Men i det tilfælde jeg viser her, tror jeg at det fungere godt, da jeg skriver “nedenstående” indlæg. Men ellers ja, så har du ret i at det godt kan det godt ligne en annonce. 😀

   Reply
 • Karin
  7. maj 2020 at 08:22

  Jeg er så meget lidt nørd og så alligevel. Mange mener endda jeg har en snert af OCD, det er noget med hvordan jeg finder ro 🙂

  Jeg er lidt splittet, for Theresa har fat i noget, dog synes jeg det er fint hvis det kun er en henvisning. Der skal være ro på siden for det fanger mig.

  Reply
  • Catarina
   7. maj 2020 at 17:22

   Jeg har det også sådan at ser skal være ro på, ellers hopper jeg hurtigt videre. Og de indlæg som indeholder SÅ mange links – de almindelige – dem klikker jeg aldrig på. En enkelt henvisning er fint og på denne måde synes jeg det er fint. 😀

   Reply

Skriv en kommentar