Menu
Familieliv

Status fra “sygehuset” på matriklen

Lige en lille Update på hvordan det går her fra vores lille lokale “sygehus”.

I dag var det endelig tid til at Søren kunne få fjernet de sidste sting, dem på underbenet. Det tog ikke lang tid og inden jeg næsten var kommet tilbage til bilen, men lidt mælk jeg havde været inde og købe, kom han ud fra lægehuset igen. Det hele så fint ud og nu skal han bare træne som han heletiden har gjort, for at komme op på normal gå-hastighed.

Daniels brækkende kæbe, var der lidt problemer med i dag, da han opdagede, at den ene af de tre skruer som kæben er sat sammen med, var gået løs. Han fik lov til at komme ud på OUH med det samme så han kunne blive kikket på. De valgte at fjerne den løse 2 1/2 cm skrue, da de alligevel vil fjerene de resterende to i næste uge. Nu krydser vi fingre for, at det betyder, at der ikke skal en operation til, men det lægerne endnu ikke helt er er klarhed over, det får han først besked på når de sidste skruer er ude.

Resten af dagen og aftenen skal jeg bruge på afslapning og hygge med de to mænd, inden ældste i morgen skal ned til sine bedsteforældres diamantbryllup.

4 kommentar

 • Celena
  6. maj 2020 at 19:08

  God bedring to all! Bet you are a good nurse 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   7. maj 2020 at 05:37

   Hi Celena – Thanks a lot. They both are much better and yes I’m sure it’s because on my care and of course my incredible good food. 😂😂😂

   Reply
 • Karin
  7. maj 2020 at 08:30

  Dejligt Søren nu er på den anden side, nu er det kun genoptræning og nu forhåbentlig uden smerter/gener, som jeg formoder han har været plaget af. Min far fik lignende operation tilbage først i 00′ erne.

  Krydser fingre for en raskmelding til ældste i næste uge, så hverdagen igen kan blive så “normal” som muligt på trods.

  God bedring til dem begge, og god fornøjelse med at nurse dem begge.

  Reply
  • Catarina
   7. maj 2020 at 17:23

   Ja, det er skønt med en “hel” mand igen og bare det at alt er forløbet fint er SÅ dejligt. 😊 Tak for dine gode øsnker og din kommentar Karin.
   Nyd bededagsferien ven 😊

   Reply

Skriv en kommentar