Menu
Familieliv

Ahh lang weekend og solskin

– Solsort i det grønne –

Så er weekenden skudt i gang og det er en af den halvlange af slaggen.

Vi to “gamle” herhjemme er atter bare os to. Daniel er blevet hentet og nu sidder Søren og jeg på den lille østvendte terrasse hvor der lige er læ og nyder en kop kaffe, mens vi ser på livet der i det grønne og snakker om alt og intet.

Planer for den lidt længere weekend er der heldigvis ikke så mange af, kun en enkelt fødselsdag, som selvfølgelig afholdes med afstand, står der på weekendprogrammet. Det passer mig fint, at vi bare skal være herhjemme, for så kan havelivet nydes, og med alt den sol og varme de lover fredag og lørdag, bliver det ikke mindre en skønt.

4 kommentar

 • Karin
  8. maj 2020 at 08:38

  Så skønt med en forlænget weekend/bededagsferie, og det med langsomhed/god tid.
  Ønsker herfra de bedste tanker

  Reply
  • Catarina
   8. maj 2020 at 20:28

   Ja, det er virkelig skønt Karin og det er med at nyde de sidste her i dene måned. 😀
   Du ønskes også en god weekend og tak for din kommentar 😀

   Reply
 • Layoni
  8. maj 2020 at 10:10

  Uh hvor jeg forstår dig Catarina. Hjemmehygge er bestemt ikke at kimse af. Som efterlønner nyder jeg bare at være til, og nyder at daske rundt herhjemme, og bestemme farten ☺ ordne de ting der nu skal ordnes i dagligdagen, men at kunne gøre det, når jeg lyster. Er jeg færdig, så går turen ud på terrassen med en god bog, og en kæmpe stor latte ☺ det kalder jeg livet ♥
  God weekend til dig og din Søren ☺

  Reply
  • Catarina
   8. maj 2020 at 20:30

   Jeg elsker hjemlig hygge, hvor tiden er min egen og jeg kan gøre hvad jeg vil og hvor jeg vil det. Præcis du kan nu da du er stoppet på arbejdsmarkedet. Jeg glæder mig til den tid kommer og vi kan gøre som du og ikke skal være afhænge at “hænge” i klokken eller dagen navn 😊 Du ønskes en dejlig weekend og tak for din kommentar 😀

   Reply

Skriv en kommentar