Menu
Hua Hin 2019/2020 / Rejser / Thailand

Thailand hen over nytåret

Som de af jer der følger mig på Instagram ved, så var manden og jeg i Thailand hen over nytåret og 14 dage ind i januar.

Jeg havde egentlig forestillet mig, at jeg ville filme en del og uploade dem hen af vejen, men som det ofte går, når jeg har ferie, så blev de planer ikke rigtig til noget. Ligesom planen med at skrive nogle blogindlæg også røg i vasken. Det er jo efterhånden længe siden jeg sidst skrev på bloggen om vores ferier. I stedet nød jeg at være i nuet sammen med manden og min veninde som var taget i forvejen.

Men en smule fik jeg dog filmet og også taget en del billeder, med mit nye lille Fuji X-T30. Ja nyt er det jo efterhånden ikke længere, da jeg købte det tilbage i november. Men jeg er blevet vældig glad for det og allermest, den for den lille formfaktor. Da jeg jo har et ældre Fuji kamera i forvejen, ja så passer mine objektiver også på dette lille kamera.

De to af ugerne i Thailand tilbragte vi sammen med min veninde, som vi tidligere også har være sammen med på Maldiverne.

Turen til Thailand

Som de tidligere år, fløj vi også dennegang over Moskva. Vi tog hjemmefra tidlig morgen den 27. December.

Flyet til Moskva afgik til tiden og inden vi fik set os om, var vi i luften og den smukkeste udsigt til Øresund.

Efter 2 1/2 times flyvning ankom vi til Moskva, hvor vi have to timer venten, inden flyet til Bangkok afgik. De to timer flyver (ha ha ha) hurtigt, da vi skal igennem paskontrol og sikkerhedstjen, selvom vi skal videre. Derudover er der også ret langt at gå, fra den gate vi ankommer til og til den gate vi skal flyve fra. Så det nåede kun at blive til et toiletbesøg, inden vi igen gik ombord. Denne gang med udsigt til 9:20 timers flyvning.

Vi landede i Bangkok til tiden og til dejlig sol og ikke mindst meget behagelige varmegrader. Da alt sikkerhedshalløjet var overstået, fandt vi vores kuverter og gik ud for at finde den bil, som vi havde bestilt til at hente os og hører os de 3 timer sydover.

Hotel Visa

Den første nat havde vi bestilt et værelse på Hotel Visa. Vi ville egentlig godt havde været der lidt længere, da vi også boede der da vi besøgte Hua Hin i vinteren 2019, men de have kun et værelse for én nat. Derefter skulle vi bo på vores nyopdagede hotel, fra året før. Hotel Visa er et fint, rent og meget meget hyggeligt hotel, men søde ansatte, så vi var glade for at være tilbage, også selvom det kun var for en enkelt nat.

Da vi var blevet installeret og havde være ude og gå samt drukket en kop kaffe, ringede jeg til Anita for at aftale hvornår vi skulle mødes til aftensmad. Vi aftalte at mødes kl. 18. Anita boede en 15 minutters gang fra vores hotel og jeg glædede mig til at se hende. Faktisk skulle hun flytte til Hotel Visa 31. december, men på det tidspunkt ville vi jo så være flyttet til være nye hotel. Heldigvis lå det så ikke mere end 5 minutter gang fra Hotel Visa, Så til den tid, ville vi bo tæt på hinanden, så fra nytår, ville vi ikke være langt fra hinanden. Dejligt.

Efter en dejlig thai middag var vi ved at være en smule trætte og vi led nok også af lidt jetlag. Vi besluttede at sætte os hen til vores hotel og få et par godnatøl, inden vi sagde godnat til Anita som lige havde et stykke hjem, hvorimod, vi bare skulle op af trappen og hen af gangen får at komme i seng.

4 kommentar

 • Karin
  9. maj 2020 at 08:53

  Det var så dejligt at følge med på IG hen over nytår og de 14 dage ind i januar. Jeg nød det virkeligt. Så er det jo dejligt du får skrevet lidt om ferien her på bloggen, så den røde tråd med ferier holdes i hævd.

  Du skrev lidt på IG, her kan oplevelserne/billederne få lidt mere beskrivelse/tanker med.

  Glæder mig allerede til de kommende fortællinger fra de 3 uger i Hua Hin.

  Reply
  • Catarina
   9. maj 2020 at 19:34

   Det er dejligt nemt at smide et eller andet op på IG, men jeg har nu alligevel savnet lidt at skrive om vores ferie det sidste lidt mere end halvandet år. Så nu var det at lyste kom over mig og nu flyder det faktisk ret godt.
   Der skal nok komme mere Karin, jeg har dem klar. 😀

   Reply
 • Layoni
  9. maj 2020 at 13:24

  Dejlige billeder fra en dejlig ferie ☺jeg må da vist hellere komme ind på IG og tjekke dine billeder ud ☺
  God weekend ☺

  Reply
  • Catarina
   9. maj 2020 at 19:37

   Det var en vidunderlig ferie og jeg glæder mig til vi engang igen skal afsted. Det er i det heletaget bare skønt derover. Behagelige mennesker og betalingen temperature døgnet rundt. 😀

   Reply

Skriv en kommentar