Menu
Hua Hin 2019/2020 / Rejser / Thailand

Det er jo ferie

Afslapning

Formålet med denne ferie var jo afslapning og så ellers se hvad dagene ville bringe. Vi havde alle brug for at tiden var vores egen og se hvad vi have lyst til. Det blev til en del badning, læsning i store mængder samt iskolde alkoholfrie drinks, som vores hotel heldigvis havde en del af på deres drinkskort.

Badningen foregik, til dels i den noget køligere pool og i det dejlige varme havvand. Som det kan ses på ovenstående billede, er vi ikke kede af at begive os ud i vandet, selvom det nogle dage havde dejlige bølger og andre dage havde smule vand. Hvis nogen skulle være i tvivl, ja så er jeg den der er mest hvid på billedet ovenfor.

Forkælelse

Selvfølgelig skal der også noget ekstra forkælelse til, når man er på ferie. Og i Thailand, er en omgang benmassage – nogle får også kropsmassage – et must. De damer og en enkelt herre som udfører jobbet, hvor der virkelig er tag på massagen og når man er færdig og går derfra, er det som at have fået nye ben.

En aften hvor Søren ikke havde lyst til at tage med os længere, travede Anita og jeg ud på den store mole, hvor der om aftenen, opstilles en masse madboder og massagestole. Da vi havde set det hele og var å vej ind igen, stoppede vi og fik en omgang ben- og fodmassage. Skønt efter en dejlig dag ved havet.

Abebjerget

Tilbage i 2013 da Søren og jeg var I thailand, besøgte vi Abebjerget, som ligger 4.5 km syd for Hua Hin. Vi husker den som en fin lille tur, men dog ikke én vi ville bruge ret meget mere tid på. Her nedenfor kan du læse om vores tur derop tilbage i 2013.

På et tidspunkt faldt snakken på Khao Takiap, som abebjerget også hedder og da det viste sig at Anita aldrig havde været der, besluttede vi os for at tage en Tuk Tuk derud. Det er jo ikke ligefrem en heldagstur, så vi aftalte at tage afsted en dag efter morgenmad.

Det var en rigtig hyggelig lille udflugt, men tilbage i 2013, var der en smule pænere med blomster og sådan, det var der ikke rigtig noget af nu. Men templet på toppen stod der stadig og det lignede sig selv.

4 kommentar

 • Anita
  10. maj 2020 at 09:42

  Hvornår skal vi afsted igen🌺🙈

  Reply
  • Catarina
   10. maj 2020 at 09:50

   NU nu nu…. det ville være SÅ dejligt ikk’ 😀

   Reply
 • Karin
  15. maj 2020 at 06:34

  Det er præcis sådan ferie er. Total afslapning, solsenge, vand, sand, drinks, bøger, krydret med en udflugt i ny og nå. Når der så lige er mulighed for lidt massage, så er det jo helt perfekt.

  Reply
  • Catarina
   15. maj 2020 at 20:36

   Hvis der ikke er noget afslapning med, så er det ikke ferie men mere som hverdagen. På ferier skal man ikke nå noget. Bum.
   Men altså det der massage….. ahhh siger jeg dig 😀

   Reply

Skriv en kommentar