Menu
Hua Hin 2019/2020 / Rejser / Thailand

Man spiser godt

Uanset hvor man går hen og spiser, ja så spiser man godt i Thailand. Selvfølgelig så er der nogle steder der, på den ene eller anden måde skiller sig ud. Selv hvis man får mad på en fortovsrestaurant, en bar på stranden eller bare får en snack et sted. Styrken af maden kan man som regel bede om ikke skal være vesterlændinge venlig – farang (udtales falang) mad, men mere som thaierne selv spiser den. Vi kan godt lide den stærk og det har vi som regel også bedt om.

Nogle gange, specielt når man er i Thailand i længere tid, kan man ligepludselig godt få lyst til “almindelig mad”. Denne gang var ikke en undtagelse. Vi prøvede McDonald efter nytårsaften, et pizzaria en dag hvor vi gik forbi.

Efter en dag ved vandet, fik vi en sms fra Anita. Hun ville gerne invitere os på kaffe og kagebord kl. 16:00.

Bliss café og restaurant

Vi blev inviteret på det helt store kagebord på en lille café som ligger på hovedgaden. Faktisk er det også et Bed & Breakfast sted og vi så også nogle unge backpackere, side og spise en salat. Senere i vores ferie var vi selv inde og få lidt af deres mad. Dejlig spicy mad, men man kan også få en helt almindelig pizza, hvis det er det man har lyst til. Et godt mix, til forskellige gæster.

Men tilbage til kagebordet, som nok er det største jeg til dato har fået i Thailand. Ikke nok med at der var mange forskellige kager, så smagte de vidunderligt.

Vi valgte at prøve en del af kagerne og men også at vi delte kagerne i tre, sådan at vi kunne smage en smule af hver af dem. Det var i det hele taget en rigtig hyggelig eftermiddag og vi glemmer sent sådan en omgang thai-kagebord.

2 kommentar

 • Karin
  15. maj 2020 at 07:14

  Det er altid spændende at prøve noget nyt på madfronten. Skøn ide med kaffebordet, der er garanti nogle favoritter nu.
  Mht. krydret mad, da er jeg lidt ambivalent, jeg vil gerne have smag, men den skal være blid og rund ikke med kant. Der hvor jeg kan forklare det, er mht. Sushi. En lille smule wasabi i min soya, ikke for meget ikke for lidt, så er det okay. Men så undre min datter sig over jeg kan spise syltede ingefær, for de er jo stærke efter hendes opfattelse, og jeg nyder at lave supper med fyld hvor rød karry etc er en del af ingredienserne, men ja, smagen er mere rund end skarp og med kant.
  Bliver bedre og bedre gang for fang.

  Reply
  • Catarina
   15. maj 2020 at 20:42

   I starten kunne jeg heller ikke havde det helt så stærkt, men jeg er blevet god til det og du har helt ret, det skal heller ikke overdøve retten. Jeg vil stadig gerne kunne smage de forskellige elementer og det kan vi heldigvis derude. Ja, smagsløg er sjove, for den ene er noget stærkt, for en anden noget helt andet. Men bare vi finder det vi selv synes om, så synes jeg det er dejligt. 😀

   Reply

Skriv en kommentar