Menu
Livet

Fødselsdag på lageret

På jobbet har vi sådan en hyggelig tradition med at pynte op med balloner og flag når nogen har fødselsdag. Vi plejer at gøre det på vedkommendes kontor-, lagerplads.

I går havde min kollega på lageret fødselsdag, men da vi stadig er opdelt i celler og vi hver især ikke kommer ind i de forskellige celler, måtte vi finde på en alternativ måde at pynte op på. Det blev stadig med balloner og flad, men på på yderdøren til lageret.

Fødselaren ville give sandwich til frokost og det sagde vi da ikke nej tak til. Lækker sandwich, hvor min var med kylling og noget mere hyggeligt end min normale klapsammenmad. Frokosten har har i coronakrisen foregået i det fri og med afstand, det gjorde den også i dag, ingen undtagelse, heller ikke selvom der er blevet lempet på restriktionerne.

Med sådan en stor sandwich, kunne jeg ikke spise noget til aftensmaden, så Søren måtte nok nøjes med en rugbrød, som han selv sørgende for. Det havde han så heller ikke noget imod.

God dag derude. 😊

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Celena
  14. maj 2020 at 13:38

  How nice! I miss my work friends… we actually get excited to meet on Zoom 😉 Have a good day xox

  Reply
  • Catarina
   14. maj 2020 at 19:30

   I rely love that I can go to the office two times a week. And yes this way of celebrating our college is rely grate. 😀

   Reply
 • Karin
  15. maj 2020 at 07:20

  Så dejligt at du har haft dage på job og dage hjemme. En god måde din arbejdsplads har fordelt det. Og trods udfordringerne med Celler/frokost i det fri etc. så har din kollega nydt det, tror jeg.
  Som tidligere nævnt, vendte jeg tilbage i mandags, som den sidste på jobbet, nu er vi fuldtallig. Skal dog lige have fundet en løsning med sprit/håndvask. Jeg har det ikke godt med lugten af håndsprit. Måske skal jeg til at kæmpe med noget allergi.

  Reply
  • Catarina
   15. maj 2020 at 20:44

   Ja, det er helt rart at arbejde på den her måde. Der er fred til at lave de ting jeg skal når jeg er hjemme og når jeg er på kontoret, så kan jeg få lavet det jeg ikke har helt så let ved herhjemme fra – så som at skrive ud på både almindeligt måde og ved at folde.
   Du kunne evn. prøve at tage en håndcrem på efter du har spritte dine hænder af, det tager både lugten og den tørhed som spritten giver. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar