Menu
Hua Hin 2019/2020 / Rejser / Thailand

Farvel til Anita

Knap to uger inde i Sørens og min ferie, var det nu tid til at sige farvel til Anita. Hun var ankommet til Thailand knap uge før os så nu skulle hun hjem til hverdagen.

Vi havde virkelig hygget os i hinandens uforpligtende selskab og vi var alle enige om at det havde være en aldeles skøn ferie. Vi kan godt lige at være på ferie sammen og vi er gode til det.

Efter Anitas hjemrejse, havde Søren og jeg stadig en lille uges ferie og den blev nydt i lige så høj grad som de foregående to uger, nu bare os to alene.

Vi havde endnu tilgode at komme ned på det store natmarked. Egentlig har vi de sidste par år undgået det, da vi synes det var alt for fyldt, men Anita havde været dernede en aften hvor vi ikke havde været sammen, og fortalt at det var en helt anden oplevelse end for år tilbage. Så vi gik en tur derned. Og ja, det var en helt anden oplevelse, der var jo næsten igen mennesker i forhold til tidligere.

Vi hyggede os med at gå rundt og få forskellige snaks og se på alle de ting man kan købe, ikke at vi købte noget, for når vi har været der så mange gange, er der ikke noget vi har brug for.
Som det kan se på billederne, så gik vi ikke rundt som “en sild i en tønde”

En eftermiddag, hvor vi ikke havde andet for, ville vi lige ud i det nærliggende center og købe lidt småting, som vi tidligere havde set, til vores barnebarn Asbjørn. Specielt nogle dejlig sandaler. Hvad vi ikke var klar over var at det var søndag – man glemmer helt ugedagene når man er på ferie – så de havde lavet hele området foran indgangspartiet om til et kæmpe legeland. Det var sjovt at se alle de børn og vokse lege og da vi havde set det hele, gik vi indenfor.

Vi havde nogle skønne dage og nød i det hele taget, bare at være under Thailands himmel incl. solen. Vi forkælede os selv med både det ene og andet. Det er jo trods alt ferietid.

En aften hvor vi havde været ude at spise, samt fået en lille tår til halsen, kom vi forbi en lille legeplads, og da det var aften, var der ingen der legede der. Om der nogensinde er i dagtimerne, ved jeg ikke. Vi trængte til at sidde lidt og bare hvile benene, men ville ikke gå endnu et sted hen, da der var en lille bænk på legepladsen, satte vi os der.

Vi havde ikke siddet længe der på legepladsen, før der rullede en motorcykel med sidevogn indrettet som en mobil kaffebar op ved siden af legepladsen. Ned fra motorcyklen sprang en lille pige og susede ind på legepladsen. Senere kom hendes lillebror til og da vi ikke så farlige ud, kom hun hen og ville have mig med hen til gyngestativet.

Den sidste aften på vores dejlige hotel i Hua Hin, bestemte vi os for at nyde på hotellets matrikel. Men vi havde ikke mere end lige sat os til rette, før end at personalet ville rokere om. Der skulle vises film under åben himmel.

Det var ikke lige det vi havde regnet med, men det endte med at blive en hyggelig aften, for vi så lidt af filmen, samt tegnede og læse. Vi var 3 par som sad bænket omkring lærredet med driks og snaks. En utraditionel afslutning, men ganske hyggelig.

Næste morgen begyndte vi at pakke vores kufferter og ved 3-tiden hentede Hub Hin Cab os og kørte os til vores hotel i Bangkok.

2 kommentar

 • Karin
  15. maj 2020 at 07:46

  Så mange dejlige oplevelser – Masser af skønne minder der kan krydrer hverdagen, og kan finde frem her i tiden, hvor det kun er er DK vi kan bevæge os rundt i, måske fylder udlængsel mere end den ville have gjort under “normale” forhold, ved det ikke, kan dog selv fornemme min udlængsel er stor, og kulturelle oplevelser i det hele taget.
  Tak for en dejlig tur.

  Reply
  • Catarina
   15. maj 2020 at 20:48

   Velbekomme Karin, men helt slut er den nu ikke, jeg tror jeg har to indlæg mere klar, som kommer en af de næste dage. Ja, udlængslen er nok lidt større nu hvor vi ikke må eller kan. Men vi er nu allerede begyndt at glæde os til sommerferien og den kommer selvfølgelig til at foregå i vores egen campingvogn. Den er helt sikker corona fri og der kommer ingen andre ind i den og på campingpladser er der heldigvis også afstand, for det skal der være pga. evn brandfarer. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar