Menu
Camping

Endelig…

I går morges ved morgenmaden sad vi lidt og snakkede om vores campingvogn. Den har ikke været i brug sidden sidste sommer og det er faktisk lidt trist.

Vi tog en hurtig beslutning om, at nu var det på tide at få den ud af vinterhiet. Vi ringede til vinterhiet og aftalte, at vi kom og hentede den efter endt arbejde. Som de af jer der læser med her på bloggen ved, så kan vi ikke have den herhjemme, da vores indkørsel ikke er beregnet til at have en campingvogn stående i. Derfor står den et sikkert og lunt sted, når vi ikke bruger den.

Nu er den hjemme og noget af weekenden skal bruges på at tjekke at alt er ok, og klar til brug. Den skal vaskes og i det heletaget gøres klar til denne sæson, som er kommet lige lovligt sent igang. I hvert fald for vores vedkommende.

Vi glæder os så meget til at komme på tur med den på krogen og det bliver kun forstærket af, at den nu står dernede på vejen og ser indbydende ud. Måske sæsonen skal skydes i gang med en kop kaffe i vognen i eftermiddag.

Den minimale livsstil som camping er, tiltaler os begge, ikke at vi ikke kan lide andre former for ferie, men der er nu noget særligt ved camping.

I ønskes en god lørdag.

2 kommentar

 • Karin
  16. maj 2020 at 09:08

  Hvor bliver det bare spændende. Gætter på Kr. Himmelfartsferien skal bruges med hus på “ryggen” et sted i Danmark. Det bliver bare så godt for jer at komme hjemmefra. Og spændende for os læsere. Måske har i fundet et sted der har udlejningshytter, hvor vi kan nyde nogle dage, når sommeren banker på.
  Det bliver hyggeligt med kaffen i vognen.

  Reply
  • Catarina
   16. maj 2020 at 16:01

   Vi ved endnu ikke om vi tager afsted den kommende lange weekend. Men sommerferien står helt sikker på en tur sydover, for jeg er sikker på, at det ikke bliver et problem når juli banker på.
   Vi har allerede fået den første kop kaffe i vognen og det var så hyggeligt at side og mærke vinden ruske 😊

   Reply

Skriv en kommentar